Love2Meet

Wij zijn een groeiende kerk. We kunnen het voorstellen dat je je verloren kan voelen in de grote mensenmassa op zondag. Daarom organiseren we ons in kleinere groepen waar ontmoeting centraal staat: Love2Meet-communities.

Love2Meet is bedoeld om elkaar als Mozaiekers echt te ontmoeten en beter te leren kennen. Love2Meet-communities bestaan in alle soorten en maten. Zo zijn er communities voor sporters, niet-sporters en ga zo maar door.

Wil je een vraag stellen over onze Love2Meet-communities of wil je er zelf een opstarten? Mail dan naar [email protected].

Klankbord voor L2M Aanspreekpunten

Doel en doelstelling:
Hier kan je alles delen en vragen over wat er speelt binnen de L2Mgroepen. Wellicht heb je een idee of vraag wat een toegevoegde waarde heeft voor het geheel of wil je iets delen wat er leeft in jouw L2Mgroep. Deze pagina is dan ook voor en door de aanspreekpunten.

Prikbord:
Op het prikbord kan je je onderwerpen kwijt. Kijk even of het onderwerp al bestaat en voeg daar jouw inbreng aan toe. Maak een nieuw onderwerp aan als het nog niet bestaat. Zet bij al je reacties de naam van je L2Mgroep. ook vanuit Coordinatie L2M worden daar veel onderwerpen gedeelt die van toepassing kunnen zijn voor jouw L2Mgroep.

Documentenbeheer:
Ook is er een documentenbeheer. Zet daar je informatie neer wat relevant is of toegevoegde waarde heeft voor andere L2Mgroepen.

Onderwerpen en bijbelstudies:
Op de pagina Onderwerpen en Bijbelstudies vind je diverse onderwerpen terug die afgelopen jaren binnen L2M gebruikt zijn. Heb je zelf een onderwerp behandeld die hier goed bij zou passen, geef dit dan door aan Coördinatie L2M zodat dit toegevoegd kan worden. Ook vanuit Grow worden onderwerpen aangereikt.

Log in om je aan te melden bij deze groep.

Groepsleiders

L2M Mozaiek0318 L2M Mozaiek0318
Nanda Ravesloot Nanda Ravesloot
Vera Bregman Vera Bregman

Zoek een andere Love2Meet community