Love2Meet

Wij zijn een groeiende kerk. We kunnen het voorstellen dat je je verloren kan voelen in de grote mensenmassa op zondag. Daarom organiseren we ons in kleinere groepen waar ontmoeting centraal staat: Love2Meet-communities.

Love2Meet is bedoeld om elkaar als Mozaiekers echt te ontmoeten en beter te leren kennen. Love2Meet-communities bestaan in alle soorten en maten. Zo zijn er communities voor sporters, niet-sporters en ga zo maar door.

Wil je een vraag stellen over onze Love2Meet-communities of wil je er zelf een opstarten? Mail dan naar¬†[email protected].

Veenendaal Dragonder

Doel c.q. doelstelling
Wist u dat er wel 300 delen (inclusief kinderen) in Veenendaal Dragonder wonen? Reden om elkaar op een laagdrempelige manier te kunnen ontmoeten. Dat is de insteek van deze L2M-groep.

Om te beginnen willen we elkaar op zondag ontmoeten. We willen dit doen tussen de twee diensten onder het genot van een bak koffie/thee. Neem ook vooral de kinderen mee!
Dit contact kan uitgroeien naar activiteiten op gebied van geloof, vriendschap en ontspanning. We hebben een app-groep om contact te houden en informatie te delen.

Heb je ideeen en/of wil je iets organiseren dan horen we dat graag. Initiatieven zijn altijd welkom. Samen zijn we immers deze L2M-groep.
Kom gezellig langs en zie wat ervan komt!

Dag: Zondag
Tijdstip: tussen de twee kerkdiensten
Frequentie: Maandelijks
Locatie: Mozaiek0318

Log in om je aan te melden bij deze groep.

Groepsleiders

Tjitske den Hollander Tjitske den Hollander

Zoek een andere Love2Meet community