The Garden - vrijdag 8 maart

The flowers are unfolding in the fields;
The birds warming up their songs.

Hooglied 2:12-14

We gaan met elkaar nadenken over het thema: unfold. Dat is het Engelse woord voor ontvouwen, of opengaan. The Garden is een metafoor voor de tuin van je hart. Zoals een bloem zich ontvouwt in het veld, zo kunnen wij ons ook ontvouwen naar de Vader.

In Hooglied roept God ons op om tevoorschijn te komen. Hij fluistert: ‘Laat mij je gezicht zien. Laat mij luisteren naar je stem, want je stem is lieflijk en je gezicht is aangenaam.’ Hoe meer we ons durven ontvouwen naar God, met alles wie we zijn, hoe dieper we zijn liefde leren kennen.

Programma
We zijn druk met alle voorbereidingen. En o, het wordt zo mooi. Dus reserveer vrijdag 8 maart of zaterdag 9 maart 2024 vast in je agenda! Lees hier meer informatie over het programma (inclusief de FAQ's).

Gebarentolk
Bij The Garden is er in de Basiliek een gebarentolk aanwezig. Wil jij gebruikmaken van de gebarentolk? Laat het ons dan weten door dit formulier in te vullen.

Vertaling

Bij The Garden is er Engelse & Russische vertaling aanwezig. Wil jij gebruikmaken van de vertaling. Laat het ons dan weten door dit formulier in te vullen.

Lunch
Bij het bestellen van de tickets is het mogelijk om een lunch bij te bestellen. Er zijn diverse dieetopties mogelijk. Wat zit er in een lunchbox? Alle lunchboxen bevatten 2 luxe belegde broodjes, een zoete lekkernij en een stuk fruit.

Diner
Naast een lunchbox zijn we blij te kunnen melden dat het toch nog gelukt is om een lekkere gezonde avondmaaltijd aan te kunnen bieden in de Basiliek. Er is keuze uit pasta Bolognese en een vegetarische pasta met gegrilde groenten. Beide pasta’s worden in een ‘to go’ box geleverd, kosten €12,50 per maaltijd en dienen vooraf besteld te worden.

Tickets annuleren
Let op! Om administratieve redenen is het niet mogelijk om restitutie te krijgen van je gemaakte kosten. Kun je onverhoopt toch niet? Misschien is er wel een vriendin, zus, moeder die je blij kan maken met je kaartje?

Veel liefs!

Team The Garden

Bestel hier de tickets voor zaterdag 9 maart

Tickets reserveren

The Garden - vrijdag 8 maart

10:00 - 21:00 The Garden - 8 maart

The Garden - 8 maart (€ 15,00 per ticket)

Lunchbox regular - 8 maart (€ 12,50 per ticket)

Lunchbox vega - 8 maart (€ 12,50 per ticket)

Lunchbox vegan - 8 maart (€ 12,50 per ticket)

Lunchbox glutenvrij - 8 maart (€ 12,50 per ticket)

Extra gift (€ 2,50 per ticket)

Dinerbox pasta Bolognese - 8 maart (€ 12,50 per ticket)

Dinerbox vegetarische pasta - 8 maart (€ 12,50 per ticket)