Open Bible

Open Bible is een tweewekelijkse Bijbelstudie op woensdagavond waarin we elkaar ontmoeten en samen de Bijbel (leren) lezen. De avonden sluiten aan bij ons jaarthema ‘In ere hersteld’ en zijn ook apart van elkaar te volgen.

Door de Bijbel te bestuderen verdiep je tevens jouw persoonlijke geloofsrelatie met God. Tijdens Open Bible (her) ontdek je met elkaar de Bijbel en ontmoet je tevens nieuwe mensen.

Na ontvangst en ontmoeting met koffie en thee, lezen we met elkaar een gedeelte uit de Bijbel. Dit doen we aan de hand van het boek ‘Alle dingen nieuw’ geschreven door Pete Huges. Vervolgens praten we hier in kleinere groepen met elkaar over door.

Je bent van harte welkom vanaf 19.45 uur, de avond starten om 20.00 uur. Locatie is Mozaiek Centrum. Vergeet niet om je (online) Bijbel en een aantekeningschrift met te nemen. Het is handig om het boek van Pete Huges te hebben, maar is zeker geen vereiste.

Aanmelding en voorbereiding vooraf is niet nodig en je kunt op ieder moment aanhaken. Van harte welkom! Het is ook leuk om samen met (een deel van) jouw community deel te nemen aan deze avond!