WAY - Young Adults Ardennen Experience

Young Adults opgelet! Wegens groot succes gaan we weer back to basic! 🏕️ 12 t/m 14 april gaan we samen naar de Ardennen voor de YA Experience. Ontsnap aan de drukte van het dagelijks leven en keer terug naar de essentie van verbinding, groei en geloof tijdens ons 'Back to Basic' weekend i.s.m 'Vriend en Vuur' in de prachtige Ardennen! Samen groeien door een vernieuwend avontuur. Daar waar de kracht van eenvoud, persoonlijke ontwikkeling (door middel van professionele coaching), community, vriendschap én geloof samenkomen! Zien we jou daar? 📈 Durf jij deze uitdaging aan? Schrijf je in voor een weekend vol betekenis en groei!

Leeftijd: 18 t/m 25 jaar
Tijd:
Je wordt op vrijdag 12 april om uiterlijk 20:30uur verwacht op locatie. Zorg er s.v.p. voor dat je niet te laat bent, dat verstoort het groepsproces. Reken daarom minimaal 3 uur reistijd. 
De bedoeling is om zondagavond na het avondeten weer terug naar huis te rijden. Via de gezamenlijke groepsapp zullen we naar manieren kijken om te carpoolen. 
Locatie:
Camping Du Bocq, Avenue de la Vallée 2, 5530 Purnode, België 
Prijs: 290 euro* (inclusief verblijf, catering, activiteit, professionele coaching en materiaal) Let op: vervoer moet zelf geregeld worden. 
Aantal deelnemers: Maximaal 20 deelnemers

*Als je meegaat naar de Ardennen kan je na afloop van de reis gratis gebruik maken van het persoonlijk ontwikkelingstraject van 'Vriend en Vuur'. Je wordt daarin gecoacht aan de hand van een hulpvraag die betrekking heeft op je persoonlijke ontwikkeling. Binnenkort meer info. 

Benieuwd naar de vibe en de omgeving? Check dan hier de aftermovie van de vorige editie: 

Aanmeldprocedure:
1. Koop hieronder een ticket voor de Ardennen Experience (Let op vul hier de naam van de deelnemer in)
2. Je krijgt in de mail een link naar een aanvullend aanmeldformulier
3. Vul het aanmeldformulier in
4. Betaling en formulier afgerond = definitief aangemeld!

Tickets reserveren

WAY - Young Adults Ardennen Experience

00:00 - 00:00 Young Adults Ardennen Experience

Deelnemer WAY Young Adults Experience (€ 290,00 per ticket)