Nacht van groep 8

Op vrijdag 14 juni starten we om 17.00 uur in het Mozaiek Centrum aan de Storkstraat 33 in Veenendaal.

Die avond is er een fantastisch programma samengesteld met onder andere: lekker eten, toffe spellen (LASERGAMEN!!!), gezellig chillen, met elkaar praten over de overgang van de basisschool naar de brugklas, genieten van een vuurtje, samen bidden… Kortom: dit wil je echt niet missen!

Al deze activiteiten zijn in en om het Mozaiek Centrum. Hier gaan we deze nacht ook slapen.

We doen tijdens de Nacht van groep 8 een aantal dingen in een vast groepje, zodat je de kans krijgt om deze kinderen beter te leren kennen. Natuurlijk is er ook volop gelegenheid voor momenten met andere kinderen en kinderwerkers, maar de vaste groepjes gaan je helpen om je al snel thuis te voelen.

Op zaterdag 15 juni starten we de dag met ochtendgymnastiek en een lekker ontbijtje. Vervolgens gaan we nog wat leuke (spel)activiteiten doen.

Ouders zijn vanaf 11.00 uur welkom voor een toffe ontmoeting met elkaar. Meer info volgt, maar zet deze tijd alvast in je agenda.

Vanaf 11.30 uur sluiten we de Nacht van groep 8 af met een gezellig moment van terugblikken en vooruitkijken. Hierbij zijn ook de ouders en familieleden van de kinderen welkom.

Rond 12.00 uur zit het er helaas alweer op! We hopen dat je dan terugkijkt op een geweldige Nacht van groep 8, waarbij je je verbonden voelt met leeftijdsgenoten en zin hebt om met hen naar WAY (het jongerenwerk van Mozaiek) te gaan!

Kun je niet wachten? Wij ook niet! We zijn al druk met de voorbereidingen en daarom is het belangrijk dat je je uiterlijk vrijdag 26 mei opgeeft! Zo hebben we nog een paar weken de tijd om voldoende chips en ander lekkers in te slaan…

Meld je aan op deze pagina!