Introductieavonden november (2e avond)

De Introductie cursus bestaat uit twee avonden waarin je vrijblijvend kunt gaan ontdekken of Mozaiek jouw geestelijk thuis zou kunnen worden.
Naast dat we je graag vertellen wie we zijn, willen we vooral een gemeente zijn van ontmoeting en verbinden. Samen zijn we Kerk.

Je ontvangt later nog iets meer praktische informatie over de avonden. Maar de 1e avond start om 20.00 uur (inloop met koffie/thee vanaf 19.45 uur)

Wat kun je verwachten?

Tijdens de 1e avond is er volop ruimte om kennis te maken. Als Mozaiek geloven we sterk in ontmoeting en verbinding. We vertellen daarnaast ook graag iets over onze geschiedenis en cultuur, visie en DNA. Wie zijn we en waarom doen we de dingen zoals we ze doen? Uiteraard is er ook ruimte voor het stellen van vragen.

De 2e avond beginnen we met een gezamenlijke maaltijd. Dit is een Bring your own diner, dus neem lekker je eigen eten mee en bord, bestek etc. Ook hier echt de tijd om elkaar te leren kennen. Daarna staan we stil bij het verlangen van Mozaiek om vooral Samen Kerk te zijn. We nemen je graag mee in hoe we Kerk willen zijn en hoe we zijn georganiseerd. Maar zeker dus ook hoe je een Next Step kunt gaan zetten hierin.

Uiteraard mag je ons altijd mailen als je nog vragen hebt. Dit kan naar [email protected]

We zien er enorm naar uit om je te ontmoeten.

Meer info en Aanmelden Intro