| Nieuws

Pre-order de nieuwe jongerenbijbel via Mozaiek

Op 1 juni brengt het Nederlands Bijbelgenootschap (NBG) een nieuwe bijbel speciaal voor jongeren uit. Deze jongerenbijbel (met de NBV2021 vertaling) is ook te bestellen via onze Mozaiek webshop!

Je kunt de bijbel laten opsturen of begin juni afhalen bij de meeste lokale Mozaiek gemeentes.

Als je de bijbel via Mozaiek bestelt ontvang je er, naast de 6 standaardcovers, ook nog eens 4 gratis Mozaiek covers bij waarmee je je eigen bijbel kunt stylen.

De nieuwe jongerenbijbel sluit naadloos aan bij die visie en het verlangen van WAY:

“Het was tof dat het NBG ons benaderende voor samenwerking bij deze bijbel. Het sluit aan bij het visie en verlangen voor WAY om jongeren toe te rusten met een geloofsfundament. We ontdekten dat jongeren over het algemeen weinig bijbelkennis hebben en dat is iets waar we erg van geschrokken zijn. Bij WAY geloven we dat de bijbel méér is dan een houvast om het leven mee te ontdekken. Het is Gods verhaal over Zijn liefde, hoe Zijn liefde ons mag raken en veranderen en hoe we Zijn liefde handen en voeten kunnen geven voor de wereld om ons heen. We willen de jongeren helpen met het bouwen van een geloofsfundament en dat is meer dan alleen een ervaring tijdens onze events, maar juist ook door bijbel lezen en bidden.

Uniek aan de nieuwe jongerenbijbel is dat er naast de standaard cover van het NBG nog vijf andere covers worden uitgebracht, waaronder een unieke Mozaiek WAY cover. Chesron: “Ook hebben we als WAY in deze bijbel een WAY-informatiepagina waarin we ons verlangen voor de jongeren die deze bijbel lezen mogen delen. En ondanks dat de bijbel geschreven is voor jongeren, is deze ook voor een ouder publiek een aanrader.”- Chesron Sminia, Youth Pastor WAY Mozaiek

Wil je één of meerdere bijbels beschikbaarstelling zodat Mozaiek die kan weggeven aan jongeren die deze niet kunnen betalen? Bestel deze bijbel(s) dan eerst via de webshop en stuur vervolgens een mailtje naar contact

Plaats hier jouw pre-order

Deel dit artikel:

Meer nieuws

| Nieuws
Lars: "Mozaiek heeft ons dichter bij God gebracht."
| Nieuws
De nieuwe NBV21 jongerenbijbel is uit!
| Landelijk
Terugblik - Kick-off event Kingdom Business Community