| Nieuws

Sunday Funday - 10 september

Op 10 september willen we elkaar ontmoeten op onze startdag! Die dag is er van alles te doen rondom het Mozaiek Centrum. We starten om 11.00 uur met een (korte) familiedienst in de Basiliek en gaan daarna gezellig met elkaar picknicken. Ook voor de kids en WAY worden er toffe activiteiten georganiseerd! Save the date, we hopen dat jij er bij bent.

Praktische info

De inloop start om 10:30 uur. Om 11:00 trappen we af met onze familiedienst in de grote zaal van de Basiliek! We hebben ervoor gekozen om geen stoelen neer te zetten. Uiteraard kun je, indien gewenst, gebruik maken van het balkon. We hopen zo met zoveel mogelijk delen Sunday Funday te kunnen vieren!

 


We willen je vragen om indien mogelijk met de fiets te komen. Er kan namelijk niet geparkeerd worden bij het Mozaiek Centrum. Hierdoor hebben we minder parkeergelegenheid.

 

 

*Op deze zondag zenden we geen livestream uit, omdat het een lokaal event is. Er zal wel een aangepaste dienst uitgezonden worden die in het teken staat van onze visie en wie we zijn als Mozaiek.*

Deel dit artikel:

Meer nieuws

| Nieuws
Reserveer tickets voor de generatiedienst op 3 maart!
| Nieuws
Nieuw! Mozaiek Kingdom Business Community
| Nieuws
Mozaiek NL zoekt projectondersteuner (vrijwillige rol)