| Nieuws

Lars: "Mozaiek heeft ons dichter bij God gebracht."

Lars (31 jaar) is getrouwd met Melanie en vader van Sven (5 jaar) en Jeppe (2 jaar). Samen met zijn vrouw is hij betrokken bij het kinderwerk van Mozaiek0318.

Lars: "Ongeveer anderhalf jaar geleden maakten we via de livestream kennis met Mozaiek0318. Al snel schoven we aan bij de fysieke samenkomsten in Veenendaal en zijn we nooit meer weggegaan. Een paar maanden later ontdekte ik de Alpha cursus en zag dit als een perfecte volgende stap in mijn groeiende relatie met God. De wekelijkse bijeenkomsten met een gezamenlijke maaltijd, heldere introducties en diepgaande gesprekken maakten het een waardevolle ervaring.

Inmiddels zijn mijn vrouw en ik actief betrokken bij het kinderwerk van Mozaiek0318. Eens per maand kun je ons tegenkomen als je gebruik maakt van de kinderdiensten. Onze bijdrage aan het kinderwerk is ontstaan vanuit een probleem. De crèche voor onze jongste zoon was vol. Ik kan je vertellen: de dienst volgen terwijl je een drukke eenjarige in het vizier moet houden, is geen aanrader. We realiseerden ons dat wij zelf een deel van de oplossing zijn en meldden ons aan voor het kinderwerk. Door tijd te spenderen met de kinderen in onze gemeente, hoe klein ook, geven we Gods liefde aan hen door. Uiteindelijk gunnen we deze plek aan ieder kind bij Mozaiek!

We voelen ons gezegend om deel uit te maken van deze liefdevolle kerkfamilie en kijken vol verwachting uit naar de toekomst. Maar bovendien heeft Mozaiek ons dichter bij God gebracht. Dat is het grootste geschenk dat wij konden ontvangen."

Samen zijn we de kerk: kom naar de Next Step avond op 12 juni!

Heb je het verlangen om binnen de kerk nieuwe mensen te leren kennen en in een community met elkaar op te trekken en te ontdekken hoe je als volgeling van Jezus kunt leven? Ben je al een tijdje deel van Mozaiek0318 of net deel geworden en wil je ook net als Lars en Melanie jouw talent inzetten voor Mozaiek0318?

Kom dan op woensdag 12 juni naar de Next Step avond en maak kennis met de verschillende communities en bedieningen die er zijn binnen Mozaiek0318.

Ben jij erbij? Reserveer dan hier jouw gratis ticket.

Deel dit artikel:

Meer nieuws

| Nieuws
Lars: "Mozaiek heeft ons dichter bij God gebracht."
| Nieuws
De nieuwe NBV21 jongerenbijbel is uit!
| Landelijk
Terugblik - Kick-off event Kingdom Business Community