Love2Meet

Wij zijn een groeiende kerk. We kunnen het voorstellen dat je je verloren kan voelen in de grote mensenmassa op zondag. Daarom organiseren we ons in kleinere groepen waar ontmoeting centraal staat: Love2Meet-communities.

Love2Meet is bedoeld om elkaar als Mozaiekers echt te ontmoeten en beter te leren kennen. Love2Meet-communities bestaan in alle soorten en maten. Zo zijn er communities voor sporters, niet-sporters en ga zo maar door.

Wil je een vraag stellen over onze Love2Meet-communities. Mail dan naar [email protected]. Wil je zelf een Love2Meet groep starten? Vul dan dit formulier in en we nemen contact met je op. 

Alleengaanden Get2gether 25+

Doelgroep cq. Doelstelling:

Met elkaar zullen we afstemmen wat er de desbetreffende avond op het programma zal staan. Denk aan een avondje poolen, een tof concert bezoeken, een spelletjes avond bij iemand thuis of in het Mozaiekcentrum, een bos of strandwandeling, bowlen etc. Ik ben benieuwd naar jouw enthousiasme en creatieve inbreng 😊!

Ben je enthousiast geworden? Meld je dan aan als je tussen de 25-40 jaar bent. Ben je ouder dan 40 jaar? No worries! Gelukkig is er ook een L2M Get2gether 40+.

Na je aanmelding zal je toegevoegd worden aan de groepsapp om makkelijk met elkaar in contact te komen.

Groetjes,

Marlieke van Ginkel Contactpersoon L2M Get2gether 25+

Dag: Zaterdagavond

Frequentie: om de 3 weken

Samenstelling: Gemengde groep, leeftijd 25 tot 40 jaar, voor singles/alleengaanden

Locatie: Varieert

Log in om je aan te melden bij deze groep.

Groepsleiders

Marlieke van Ginkel Marlieke van Ginkel

Zoek een andere Love2Meet community