Geven

Hoe wil je bijdragen?*
Bedrag*

Wil je ons bereiken?

[email protected]

Ervaar jij financiële problemen?

Zit je momenteel in of dreig je misschien in een moeilijke financiële situatie terecht te komen? Dan willen we je aanmoedigen om hulp te vragen. Kom met ons in contact via een e-mail naar Serve

Geef vanuit je hart

De vraag ‘wat moet ik geven’ wordt in veel kerken vaak gesteld. Soms wordt deze beantwoord met een percentage of een concrete indicatie. Mozaiek0318 kiest ervoor om te zeggen: ''Geef vanuit je hart (2 Korinthe 9:7-8)!’’ Geef dat wat jij kunt en wilt investeren in Gods Koninkrijk, dat zichtbaar wordt, door de kerk heen. Bid hierover en maak weloverwogen een keuze wat jij mag investeren in het werk van de lokale kerk.

Periodieke giften

We moedigen delen van de gemeente aan om een periodieke gift te overwegen. Periodieke giften zijn de basis voor onze begroting en helpen om te ontwikkelen. Door een periodieke gift investeer je in het werk van Mozaiek0318 en help je om het evangelie van Jezus met zoveel mogelijk mensen te delen!

Aantrekkelijk geven

De belastingdienst biedt enkele mogelijkheden om aantrekkelijker te delen van datgene je beheert. Naast dat je giften fiscaal aftrekbaar zijn, kan je voor je periodieke giften een overeenkomst periodieke gift in geld invullen. Daarmee is je gift fiscaal aftrekbaar zonder drempel. Wil je het formulier invullen of nog verder lezen hoe dit werkt? Klik dan op de button hieronder. Heb je nog vragen? Stuur gerust een e-mail naar [email protected].

Verantwoording

Of je ons nou eenmalig iets geeft of ons doorlopend steunt. We zijn je ontzettend dankbaar! Je helpt Mozaiek zo mogelijk te maken. We begrijpen het ook als je graag wil weten hoe we met geld omgaan. Dat leggen we je graag uit.