Grow

God aanbidden, van elkaar houden en onze omgeving dienen. Dat zeggen we steeds bij Mozaiek. Maar, hoe doe je dat eigenlijk? Grow helpt je groeien. Zodat er verandering komt in je leven. En God meer zichtbaar wordt thuis, op werk of op school. Iedereen mag meedoen met Grow.

We organiseren verschillende soorten avonden rondom allerlei thema’s. Zo staat er vast en zeker wat op de agenda wat ook bij jou past. Wat voor avond we ook organiseren, centraal staat jouw groei. En omdat we geloven dat je groeien samen doet, is er altijd ruimte om met elkaar in gesprek te gaan.

Luisterend bidden

Wil je meer groeien in de intimiteit met God, om daar vanuit Zijn stem beter te verstaan? Misschien is de cursus 'Luisterend bidden' dan iets voor jou.

In deze cursus zullen we veel samen gaan bidden en op verschillende manieren leren luisteren naar Gods stem. Ook zullen we de woorden, indrukken en gedachten die je voor anderen hebt ontvangen met hen delen.

Alpha cursus

Bij Alpha staat de vraag centraal: ‘’Wat geloof jij?’’ en… ‘’is er meer?’’ Wij geloven in Alpha en moedigen iedereen die meer wil weten over het christelijke geloof aan om een Alpha-cursus te volgen. Je gaat samen met anderen een reis aan om te ontdekken wat ‘geloven’ voor jou betekent. Dit doe je tijdens 10 avonden en een weekend. De avonden starten altijd met een gezamenlijke maaltijd, zo leer je ook elkaar als groep beter kennen.

Introductiecursus

De introductiecursus wordt meermaals per jaar gegeven en biedt iedereen die meer wil weten over Mozaiek0318 de kans om kennis te maken. In de introductiecursus staan we stil bij de identiteit van de gemeente, visie, missie, cultuur, leiderschap, de verschillende bedieningen en nog veel meer. Er is volop ruimte voor dialoog en ontmoeting met andere Mozaiekers.


Marriage Course

Wij organiseren de Marriage Course omdat we geloven in de kracht van sterke huwelijken. De Marriage Course is een korte cursus voor iedereen die het huwelijk serieus neemt. Of je nu 2 of 50 jaar getrouwd bent, het uitgangspunt is dat de Marriage Course je de mogelijkheid biedt om je relatie te verdiepen of te intensiveren.

Pre-Marriage Course

Hebben jullie trouwplannen? Gefeliciteerd! Wat is het mooi om als voorbereiding op je huwelijk niet alleen de tijd te nemen om een trouwlocatie te bezoeken en taart te proeven, maar ook om echt te investeren in elkaar en jullie relatie. Tijdens de Pre-Marriage Course heb je tijd om even samen stil te staan bij onderwerpen waar ieder stel mee te maken krijgt. Er is een fijne balans tussen serieuze gesprekken en gezelligheid.


Stel Grow een vraag

Je mag ons altijd mailen via [email protected]. We vinden het leuk om je verder te helpen.  

“Door deel te nemen aan Alpha heb ik ontdekt
dat ik nooit meer eenzaam hoef te zijn en dat ik dankbaar kan zijn voor het leven!”

- Deelnemer Alpha cursus

Wil jij meehelpen bij Grow?

Meld je dan hier aan.