WAY

Hé, jij daar! Ben jij tussen de 12 en 25 jaar? Dan hoor jij helemaal bij WAY. De jongerenbeweging van Mozaiek. Je mag helemaal komen zoals je bent. Met al je vragen en twijfels. Jij hoort erbij. Bij ons. Bij God. Je bent geliefd. God houdt van je! En jij mag die liefde weer aan anderen uitdelen!
Wij willen niets liever dan jou helpen God beter te leren kennen. Ontdek hoe een leven met God is.

TO BE - TO BELONG - TO BE LOVE(D)

TO BE

Je mag er zijn. Met alles wat er in je zit, je verdriet, pijn, verlangens en blijdschap. Je bent welkom zoals je bent. En je mag binnen WAY ontdekken hoe je steeds meer tot bloei komt, kan groeien in je geloof met Jezus en meer op Hem mag lijken. Jezus wil jouw gebrokenheid herstellen. Je bent een parel die nog meer mag gaan glanzen.

TO BELONG

Je hoort erbij met alles wat je hebt en bent. Je bent een onderdeel van WAY en Gods koninkrijk.

TO BE LOVE(D)

Je bent geliefd. Bovenal door God, maar ook door de WAY Workers, de andere jongeren. En wanneer jij beseft dat je geliefd bent, kan je deze liefde ook weer uitdelen! En daar willen wij jou mee helpen! Jezus laat ons zien hoe we Zijn liefde handen en voeten kunnen geven voor de wereld om ons heen. Denk hierbij ook aan thema’s als gerechtigheid, duurzaamheid en naastenliefde.

Ben jij nieuw bij WAY en ben je nog geen deel van een clan of small group? Of heb je je gewoon nog niet eerder aangemeld? 

Today is YOUR day!

Clans 12-17 jaar

Als jij je aansluit bij een clan, kan je verwachten dat je 1x in de 2 à 3 weken samen komt. Een groep van maximaal 10 tieners die begeleid worden door clanleiders. De avonden zijn gericht op ontmoeting en verbinding met elkaar. Leuke dingen ondernemen en met elkaar een groep worden. Er is ook ruimte voor (geloofs)vragen, gesprek en gebed. Daarnaast kan je samen met je clan naar de events van WAY gaan, zoals Hang-Out, aWAYke night, CAMP etc. Sluit jij je aan?

Als je vanwege een beperking niet mee kan doen aan de reguliere activiteiten van WAY hebben we voor jou een super gave clan! De Parelclan!

Small Groups 18-25 jaar

Heb jij zin om komend jaar samen met andere WAY’ers van 18-25 jaar te meeten? Check dan onze Small Groups! Een Small Group is een vaste groep mensen met wie jij optrekt. Als Small Group komen jullie regelmatig bij elkaar. Bij iemand thuis als er genoeg plek is. Of in het Mozaiek Centrum. Net wat werkt voor jullie. Jullie organiseren de avond zelf en bepalen ook zelf waar jullie het over hebben. En komen jullie er samen niet helemaal uit? Geen probleem. We hebben speciale Small Group coaches die jullie helpen.

Youth Pastors

Hey there! Wij zijn Chesron en Esmee, de Youth Pastors van WAY. Ons verlangen is om jou een supertoffe tijd bij WAY te geven. Daar gaan we dan ook met een boel enthousiasme en liefde voor. Energie, relaxed, soms wat chaotisch maar vooral heel veel fun. Dat zijn woorden die ons omschrijven. En wie ben jij? We kunnen niet wachten om jou binnenkort te ontmoeten!

WAY Care

Jij bent geliefd, enorm waardevol en nooit alleen! Dat willen we jou meegeven bij WAY. Maar soms voelt dat niet zo. Dat weten we! Misschien ervaar je wel veel stress, zit je niet goed in je vel of gaat het thuis niet zo lekker. Of misschien voel je je alleen, verlang je naar iemand om mee te praten of heb je vragen over het geloof. Wij willen er graag voor je zijn en naar jouw verhaal luisteren. We care about you! Dus kom met ons in contact en praat erover. Want je bent niet alleen. Echt niet!

WAYs to build! Bouw jij mee?

De visie van We Are Young is: To be, To belong, To be loved. Je mag komen zoals je bent. Bij God, maar ook bij ons als kerk. We willen JOU ontmoeten. Jij bent geliefd! Vanuit dit geloof bouwen we aan WAY. En daar hebben we jou voor nodig. Want de liefde die jij ontvangt, mag je weer uitdelen. We zoeken jou om als jeugdleider te helpen bij onze activiteiten, maar ook om een voorbeeld te zijn voor onze jongeren. In jouw rol dien je de jongeren en help je hen groeien in hun relatie met God.

WAY landelijk

Vanuit WAY0318 in Veenendaal worden landelijk ook allerlei toffe activiteiten georganiseerd voor jongeren tussen de 12 en 25 jaar!

Ben je benieuwd? Check dan snel de site!

JA JA, ook deze maanden staan weer allerlei toffe events en activiteiten op de planning🕺🏼

We hebben weer Hang Outs, op 12 mei Worship x Prayer, 2 juni Diving Deep voor de Young Adults, en meer!

We zien je morgen bij de Hang Out!! 🚀

Heb jij nog vragen over onze events of activiteiten, laat het weten!👇Misschien heb je het wel eens gehoord: “Door vergeving vind er herstel plaats”. Het klinkt heel mooi en we geloven dat het waar is. Maar hoe dan? Hoe werkt vergeving? En hoe vergeef je nou eigenlijk? Daar gaan wij tijdens Diving Deep over nadenken!

Young Adults, van harte welkom 🫶🏼 
Zondag 07 April. We beginnen om 19.30!Want ik ben samen met Christus gekruisigd. Toch leef ik! Dat komt doordat niet meer mijn eigen ‘ik’ leeft, maar Christus leeft in mij. En zo lang ik nog in dit lichaam leef, leef ik door het geloof in de Zoon van God. Galaten 2:20-21 BB
 
Vandaag is het Pasen! Jezus is opgestaan, wat een feest! Zoals in de vorige post (check deze zeker even) stierf Jezus voor ons uit liefde, Hij kende jouw naam al voordat je bestond. Dus besef dat Jezus aan jou dacht terwijl Hij aan het kruis hing.
 
Leg je leven elke dag in Zijn handen en geef Hem alle ruimte in jou leven. Hij gaat jouw richting, prioriteiten, verlangens, ja jouw hele leven veranderen. Waar jij eerst zelf nog op de eerste plaats stond, komt God nu op de eerste plaats te staan. Jij gaat steeds meer op Jezus lijken, want Hij leeft in jou. Hoe gaaf is dat?❤️‍🔥
 
Als God naar jou kijkt, ziet hij Jezus in jou. Hij ziet jou als heilig, rein, volmaakt en rechtvaardig, omdat Hij Jezus in jou ziet. Dat zegt iets over jouw identiteit, wie jij bent omdat God jou gemaakt heeft. Volgens de Bijbel ben je nu een heilige die af te toe zondigt. Dit alles heeft Jezus door zijn offer voor jou gedaan, omdat Hij van je houdt. Hij wil jou erbij hebben in de eeuwigheid.
 
Vandaag willen meer dan 40 dopelingen (waarvan meer dan de helft jongeren!) begraven worden met Jezus, hun oude leven afleggen, en in een nieuw leven opstaan met Hem, omdat Hij ook is opgestaan uit de dood.