Love2Meet

Wij zijn een groeiende kerk. We kunnen het voorstellen dat je je verloren kan voelen in de grote mensenmassa op zondag. Daarom organiseren we ons in kleinere groepen waar ontmoeting centraal staat: Love2Meet-communities.

Love2Meet is bedoeld om elkaar als Mozaiekers echt te ontmoeten en beter te leren kennen. Love2Meet-communities bestaan in alle soorten en maten. Zo zijn er communities voor sporters, niet-sporters en ga zo maar door.

Wil je een vraag stellen over onze Love2Meet-communities. Mail dan naar [email protected]. Wil je zelf een Love2Meet groep starten? Vul dan dit formulier in en we nemen contact met je op. 

Alleengaanden Get2gether 40+

Doelgroep cq. doelstelling:

Wij zorgen voor een gezellig muziekje, koffie/thee en natuurlijk wat lekkers vanaf 19.45 uur. Voel je vrij om later aan te haken want onze Get2gether-avond is vooral relaxed; zeker aan 't eind van de werkweek. Om beurten nemen we frisdrank/chips/nootjes mee. Ook organiseren we af en toe leuke uitjes samen met de L2M Alleengaanden 25+.

Zorg jij er dan voor dat je aanwezig bent op de 4e vrijdagavond van de maand voor een gezellige avond waar je jouw mede-Alleengaanden uit het Mozaiek leert kennen? Op die manier ben je niet zomaar een alleengaande maar een Samen-gaande! Met andere woorden: We hebben jou ook nodig om samen verder te gaan.

Meld je aan als je 40+ bent en deel van 't Mozaiek.

Margriet de Graaf, contactpersoon L2M Alleengaanden Get2gether 40+

Dag: Vrijdag
Frequentie: elke 4e vrijdagavond
Samenstelling: Gemengde groep, voor als je 40+ bent en aan de voorwaarde ‘alleengaande’ voldoet.
Locatie: Mozaiek Centrum, 3e etage

Log in om je aan te melden bij deze groep.

Log in om je aan te melden bij deze groep.

Groepsleiders

Margriet de Graaf Margriet de Graaf

Zoek een andere Love2Meet community