Love2Meet

Wij zijn een groeiende kerk. We kunnen het voorstellen dat je je verloren kan voelen in de grote mensenmassa op zondag. Daarom organiseren we ons in kleinere groepen waar ontmoeting centraal staat: Love2Meet-communities.

Love2Meet is bedoeld om elkaar als Mozaiekers echt te ontmoeten en beter te leren kennen. Love2Meet-communities bestaan in alle soorten en maten. Zo zijn er communities voor sporters, niet-sporters en ga zo maar door.

Wil je een vraag stellen over onze Love2Meet-communities. Mail dan naar [email protected]. Wil je zelf een Love2Meet groep starten? Vul dan dit formulier in en we nemen contact met je op. 

Arnhemse 30'ers

Doel c.q. doelstelling:
Ons doel is samen het leven delen, elkaar inspireren en bemoedigen. Dat doen we door samen te eten en met elkaar te praten over een thema dat (één van) ons bezighoudt. We vinden het belangrijk om met- en voor elkaar te bidden.

De leeftijd van de deelnemers ligt tussen de bijna-dertig en bijna-veertig. Je hoeft niet perse deel te zijn van Mozaiek om aan te sluiten.

Om de week komen we bij elkaar en 1x per 4-6 weken is er een sociale activiteit (zoals wandelen, pizza-avond, spelletjes doen).

Dag: Woensdag
Tijdstip: 18:30-21:30 uur
Frequentie: Om de twee weken
Samenstelling: Gemengde groep
Locatie: Arnhem

Log in om je aan te melden bij deze groep.

Groepsleiders

David Gundelbacher David Gundelbacher
Elian Gundelbacher-Kamerling Elian Gundelbacher-Kamerling

Zoek een andere Love2Meet community