Love2Meet

Wij zijn een groeiende kerk. We kunnen het voorstellen dat je je verloren kan voelen in de grote mensenmassa op zondag. Daarom organiseren we ons in kleinere groepen waar ontmoeting centraal staat: Love2Meet-communities.

Love2Meet is bedoeld om elkaar als Mozaiekers echt te ontmoeten en beter te leren kennen. Love2Meet-communities bestaan in alle soorten en maten. Zo zijn er communities voor sporters, niet-sporters en ga zo maar door.

Wil je een vraag stellen over onze Love2Meet-communities of wil je er zelf een opstarten? Mail dan naar [email protected].

Bijbel in één jaar


Ga de uitdaging aan om in één jaar de complete Bijbel te lezen. Dit kun je in je eentje doen, maar het kan ook heel inspirerend en motiverend zijn om met een groep vrienden of bekenden Bible in One Year te gaan doen. (in het nederlands)

Hier kun je je inschrijven voor de dagelijkse teksten.

Wat houdt het in?
Je leest iedere dag drie Bijbelgedeelten met daarbij een praktische uitleg die de Bijbelgedeelten onder één thema samenbrengt. Deze praktische uitleg is geschreven door Nicky Gumbel, de oprichter van Alpha, en wordt aangevuld met een kort inzicht van zijn vrouw Pippa Gumbel. Je ontvangt dagelijks een e-mail met de drie Bijbelteksten en de praktische uitleg van die dag. Instappen kan op ieder moment. Na een jaar heb je de hele bijbel gelezen.

FBgroep "L2M Bijbel in één jaar"
Om vragen te stellen, te beantwoorden en om ervaringen uit te wisselen, is een FBgroep opgezet. Elke dag wordt er in deze groep het gedeelte voor die dag geplaatst. Hier vind je de FBgroep

Log in om je aan te melden bij deze groep.

Groepsleiders

Ben van Veen Ben van Veen

Zoek een andere Love2Meet community