Love2Meet

Wij zijn een groeiende kerk. We kunnen het voorstellen dat je je verloren kan voelen in de grote mensenmassa op zondag. Daarom organiseren we ons in kleinere groepen waar ontmoeting centraal staat: Love2Meet-communities.

Love2Meet is bedoeld om elkaar als Mozaiekers echt te ontmoeten en beter te leren kennen. Love2Meet-communities bestaan in alle soorten en maten. Zo zijn er communities voor sporters, niet-sporters en ga zo maar door.

Wil je een vraag stellen over onze Love2Meet-communities. Mail dan naar [email protected]. Wil je zelf een Love2Meet groep starten? Vul dan dit formulier in en we nemen contact met je op. 

Bikers Mozaiek0318

Doelgroep:
Mozaiekers die van motorrijden houden. Gasten - kerkelijk en niet-kerkelijk - zijn welkom om een ritje mee te rijden.

Wij zijn een groep mannen en vrouwen binnen Mozaiek0318, jong en minder jong, die tijdens het motorseizoen samen op zondagmiddag een rit rijden. We rijden een mooie rit, maken een gezellige stop onderweg, dus naast motorrijden is er ook ruimte voor gezellige ontmoeting.
1x per maand van april t/m oktober rijden we op zondagmiddag; in september is er een dagrit op zaterdag. Verder nog een BBQ in de zomer en met de rit in oktober sluiten we samen het seizoen af met gezellig samen eten. Wil je eens een keer met ons mee rijden, meld je dan aan.

Dag: Weekend
Frequentie: Maandelijks
Samenstelling: Gemengde groep

Log in om je aan te melden bij deze groep.

Groepsleiders

Frans van Ewijk Frans van Ewijk
Helma van Ewijk Helma van Ewijk

Zoek een andere Love2Meet community