Love2Meet

Wij zijn een groeiende kerk. We kunnen het voorstellen dat je je verloren kan voelen in de grote mensenmassa op zondag. Daarom organiseren we ons in kleinere groepen waar ontmoeting centraal staat: Love2Meet-communities.

Love2Meet is bedoeld om elkaar als Mozaiekers echt te ontmoeten en beter te leren kennen. Love2Meet-communities bestaan in alle soorten en maten. Zo zijn er communities voor sporters, niet-sporters en ga zo maar door.

Wil je een vraag stellen over onze Love2Meet-communities of wil je er zelf een opstarten? Mail dan naar¬†[email protected].

Barneveld - 25+

Doelgroep cq. doelstelling:
Barnevelders in de leeftijd van 25 tot circa 40 jaar.
We komen 1x per maand (zonder kinderen) bij elkaar, op de 2e donderdagavond van de maand. Daarnaast ontmoeten we elkaar 2x per jaar op een zaterdag- of zondagmiddag met de kinderen erbij..

De bijeenkomsten worden iedere keer door twee delen naar eigen wens ingevuld. Dit kan zijn samen ontspannen, een bijbelstudie doen, bespreken van (geloofs)vraagstukken, biblejournaling etc. We willen elkaar zo beter leren kennen en voor elkaar klaar staan waar dat nodig is.

Dag: 2e donderdag van de maand vanaf 20 uur
Frequentie: maandelijks
Samenstelling: Gemengde groep
Locatie: Barneveld

Log in om je aan te melden bij deze groep.

Groepsleiders

William Bogerd William Bogerd

Zoek een andere Love2Meet community