Love2Meet

Wij zijn een groeiende kerk. We kunnen het voorstellen dat je je verloren kan voelen in de grote mensenmassa op zondag. Daarom organiseren we ons in kleinere groepen waar ontmoeting centraal staat: Love2Meet-communities.

Love2Meet is bedoeld om elkaar als Mozaiekers echt te ontmoeten en beter te leren kennen. Love2Meet-communities bestaan in alle soorten en maten. Zo zijn er communities voor sporters, niet-sporters en ga zo maar door.

Wil je een vraag stellen over onze Love2Meet-communities. Mail dan naar [email protected]. Wil je zelf een Love2Meet groep starten? Vul dan dit formulier in en we nemen contact met je op. 

Jonge Edenaren 25-35 jaar

Deze groep zit helaas al vol, maar niet getreurd, je kunt zelf een nieuwe groep beginnen en daar ook ruimte bieden voor meer Mozaiekers! Maak een nieuwe groep aan via deze link https://0318.mozaiek.nl/aanmel...

Doel c.q. doelstelling

Hoi! Wij zijn Annelotte, Klaske en Eline uit Ede en sinds januari 2023 begonnen met deze fijne L2M groep om met jonge Mozaiekers uit Ede op te trekken. Inmiddels zijn we een gemengde groep met z’n 10’en in de leeftijd van 25-35.

Ben jij in voor gezellige avonden en oprechte ontmoeting? 1x in de 3 weken op donderdagavond komen we samen bij een van ons thuis. Ook gaan we regelmatig samen naar de diensten of meeten we voor andere spontane activiteiten.

Heb je vragen, ben je benieuwd of wil je een keertje komen kijken; voel je vrij om een van ons even een berichtje te sturen.
Hopelijk tot snel, joejoe!

Dag: Donderdag
Tijdstip: Avond
Frequentie: Om de drie weken
Samenstelling: Gemengde groep
Locatie: Ede

Log in om je aan te melden bij deze groep.

Groepsleiders

L2M Mozaiek0318 L2M Mozaiek0318

Zoek een andere Love2Meet community