Love2Meet

Wij zijn een groeiende kerk. We kunnen het voorstellen dat je je verloren kan voelen in de grote mensenmassa op zondag. Daarom organiseren we ons in kleinere groepen waar ontmoeting centraal staat: Love2Meet-communities.

Love2Meet is bedoeld om elkaar als Mozaiekers echt te ontmoeten en beter te leren kennen. Love2Meet-communities bestaan in alle soorten en maten. Zo zijn er communities voor sporters, niet-sporters en ga zo maar door.

Wil je een vraag stellen over onze Love2Meet-communities of wil je er zelf een opstarten? Mail dan naar¬†[email protected].

Delen & Ontmoeten 3

Doelgroep cq. doelstelling:
Elkaar ontmoeten, elkaar leren kennen onder het genot van een hapje en een drankje. Het voorstel is om met elkaar te kijken naar de diversen vormen waarin wij dit kunnen gieten. Je kunt denken aan samen een film te kijken en die te bespreken, door middel van spel elkaar te leren kennen maar zeker ook door gesprek de verdieping te zoeken. Maar ook zeker het gezellig hebben met elkaar.

Wij vinden het belangrijk dat iedereen zich prettig voelt in de samenstelling en daarom ook van belang dat met elkaar te blijven bespreken en te evalueren.

Dag: zondagavond,
Frequentie: om de drie weken
Samenstelling: Gemengde groep, iedereen tussen de 35 en 55 jaar

Groepsleiders

Zoek een andere Love2Meet community