Love2Meet

Wij zijn een groeiende kerk. We kunnen het voorstellen dat je je verloren kan voelen in de grote mensenmassa op zondag. Daarom organiseren we ons in kleinere groepen waar ontmoeting centraal staat: Love2Meet-communities.

Love2Meet is bedoeld om elkaar als Mozaiekers echt te ontmoeten en beter te leren kennen. Love2Meet-communities bestaan in alle soorten en maten. Zo zijn er communities voor sporters, niet-sporters en ga zo maar door.

Wil je een vraag stellen over onze Love2Meet-communities of wil je er zelf een opstarten? Mail dan naar [email protected].

Ede 4

Doelgroep cq. doelstelling:
Wij willen met deze L2M een afspiegeling zijn van Mozaiek0318 in Ede. Wij willen onze levens met elkaar delen, elkaar dragen, een gemeenschap vormen en groeien naar ons Hoofd Christus, maar ook praktisch voor elkaar zorgen als dat nodig is. Wij zijn ervan overtuigd dat kleine groepen heel belangrijk zijn om ervoor elkaar te kunnen zijn als broers en zussen.

We zijn er voor heiligen en twijfelaars en alles daartussenin. Stellen, gezinnen en alleenstaanden, jong en oud. We zullen eens in de 2 weken bij elkaar komen in onze huizen. We streven ernaar om 1x per 4 weken samen te eten om elkaar echt goed te leren kennen. Als het mooi weer is, kunnen we ook eens op hei picknicken met de kids erbij. Zij horen tenslotte ook bij ons gezin. We willen delen wat ons bezighoudt in onze levens. We willen napraten over de kerkdiensten en samen lezen uit Gods Woord en voor elkaar bidden. Als iemand gitaar speelt kunnen we ook samen zingen. Kortom een mini-mozaïek in Ede!

Dag: Woensdagavond, aanvang 19:30 uur
Frequentie: Om de twee weken
Samenstelling: Gemengde groep
Locatie: Ede

Log in om je aan te melden bij deze groep.

Groepsleiders

Jacob Beeuwkes Jacob Beeuwkes
Willemien Beeuwkes Willemien Beeuwkes

Zoek een andere Love2Meet community