Love2Meet

Wij zijn een groeiende kerk. We kunnen het voorstellen dat je je verloren kan voelen in de grote mensenmassa op zondag. Daarom organiseren we ons in kleinere groepen waar ontmoeting centraal staat: Love2Meet-communities.

Love2Meet is bedoeld om elkaar als Mozaiekers echt te ontmoeten en beter te leren kennen. Love2Meet-communities bestaan in alle soorten en maten. Zo zijn er communities voor sporters, niet-sporters en ga zo maar door.

Wil je een vraag stellen over onze Love2Meet-communities of wil je er zelf een opstarten? Mail dan naar [email protected].

Ede Rietkampen Connect

Doel c.q. doelstelling:
We ervaren het allemaal wel op een manier: de verdieping vinden we wel in de Mozaïek, maar de ontmoeting dat is een stuk lastiger. Speciaal voor de mensen die wonen in de wijk Rietkampen, introduceren wij daarom Rietkampen Connect, de manier om laagdrempelig in contact met elkaar te komen en te blijven.

Wij geloven dat verdieping juist begint en ontstaat door elkaar te ontmoeten. Elkaar te zien, elkaars verhaal te horen en elkaar te ondersteunen in het leven van alledag. Woon jij in de Rietkampen en ben je op zoek naar verbinding: sluit je dan bij ons aan.

Hoe zien wij dat praktisch voor ons:

  • in het weekend, eens in de drie weken (afhankelijk van de activiteit verschilt t dagdeel en de dag);
  • voor het hele gezin, kinderen doen helemaal mee (tegelijk is er ook mogelijkheid voor ontmoeting zonder kinderen);
  • op basis van activiteiten: denk aan boswandelingen/speurtochten, ontmoeting bij een (indoor)speeltuin, eat en share ( lunch of avondeten), de mannen een keer samen borrelen en de vrouwen dan een verdiepingsavond op een onderwerp naar keuze, de vrouwen een keer een high tea en de mannen een keer de hort op met de kids, een filmavond, een spelletjesmoment, samen sporten, een bezoek aan een museum etcetera;
  • elkaar doordeweeks (en in t weekend) ondersteunen door een wasje, koken voor elkaar, oppassen, een praatje in de straat;
  • een appgroep.

Tijdstip: wisselend zie doelstelling
Frequentie: Om de drie weken
Samenstelling: Gemengde groep
Locatie: In de wijk Rietkampen Ede

Log in om je aan te melden bij deze groep.

Groepsleiders

Maartje Zielman Maartje Zielman

Zoek een andere Love2Meet community