Love2Meet

Wij zijn een groeiende kerk. We kunnen het voorstellen dat je je verloren kan voelen in de grote mensenmassa op zondag. Daarom organiseren we ons in kleinere groepen waar ontmoeting centraal staat: Love2Meet-communities.

Love2Meet is bedoeld om elkaar als Mozaiekers echt te ontmoeten en beter te leren kennen. Love2Meet-communities bestaan in alle soorten en maten. Zo zijn er communities voor sporters, niet-sporters en ga zo maar door.

Wil je een vraag stellen over onze Love2Meet-communities. Mail dan naar [email protected]. Wil je zelf een Love2Meet groep starten? Vul dan dit formulier in en we nemen contact met je op. 

Fotografie

Doelgroep:
Deze groep is bestemd voor iedereen die fotograferen als hobby heeft, maar ook professionals zijn welkom.

Wij willen 1x per 6 tot 8 weken met elkaar erop uit trekken om te fotograferen.
Als groep werken we met een maand/periode thema. Het thema zal gezamenlijk gekozen worden en we zullen samen op pad gaan om dit thema vast te leggen.

Het kan zijn dat je een keer niet kunt. Hierdoor is er gekozen om na het fotograferen van een thema bij iemand thuis te komen om hier de foto’s te bespreken. Zo kan je, ook als je een keer niet met de groep op pad kan gaan, zelf of met een ander groepslid foto’s maken en hier feedback op krijgen.

Per thema kan je 2 foto’s delen in de mijn mozaïek groep. 1 foto waar je trots/blij mee bent en 1 foto waar je graag tip/feedback op wil.

Spreekt jou dit aan? Camera's pakken en erop uit gaan!
Wij zien er naar uit samen met jou op pad te gaan!

Dag: Wisselend per thema.
Frequentie: Eens per 6 tot 8 weken
Samenstelling: Gemengde groep

Log in om je aan te melden bij deze groep.

Groepsleiders

Nico Haanappel Nico Haanappel

Zoek een andere Love2Meet community