Love2Meet

Wij zijn een groeiende kerk. We kunnen het voorstellen dat je je verloren kan voelen in de grote mensenmassa op zondag. Daarom organiseren we ons in kleinere groepen waar ontmoeting centraal staat: Love2Meet-communities.

Love2Meet is bedoeld om elkaar als Mozaiekers echt te ontmoeten en beter te leren kennen. Love2Meet-communities bestaan in alle soorten en maten. Zo zijn er communities voor sporters, niet-sporters en ga zo maar door.

Wil je een vraag stellen over onze Love2Meet-communities of wil je er zelf een opstarten? Mail dan naar¬†[email protected].

Gebed

Doelgroep cq. doelstelling:
Jij weet misschien wel of misschien ook niet dat gebed de 'motor' is van de gemeente, het lichaam van Jezus.

Mozaiek0318 is een deeltje van het grote geheel en daarom komen we wekelijks op dinsdagavond in @Home bij elkaar om te bidden, voor elkaar, de zieken en allerlei zaken die spelen in ons leven en wereldwijd. Nu is de dinsdagavond niet altijd voor iedereen in te passen in de wekelijkse agenda. Daarom deze gebedskring op maandagavond.

We bidden voor ons land Nederland, de gemeente, voor elkaar, de zieken, voor bevrijding, dwalende en zoekende mensen en zaken die wereldwijd spelen en ons bezig houden.

Dag: maandagavond, inloop 19:45 uur met koffie/thee, aanvang 20:00 uur en sluiten uiterlijk 21.15 uur af.
Frequentie: wekelijks

Lokatie: het gebedshuis "de ontmoetinG' naast de boerderij van Evert en Martine Legemaat, Griftdijk 5 te Maarsbergen. Er is ruimte voor veel bidders.

Log in om je aan te melden bij deze groep.

Groepsleiders

Ejo Smit Ejo Smit

Zoek een andere Love2Meet community