Love2Meet

Wij zijn een groeiende kerk. We kunnen het voorstellen dat je je verloren kan voelen in de grote mensenmassa op zondag. Daarom organiseren we ons in kleinere groepen waar ontmoeting centraal staat: Love2Meet-communities.

Love2Meet is bedoeld om elkaar als Mozaiekers echt te ontmoeten en beter te leren kennen. Love2Meet-communities bestaan in alle soorten en maten. Zo zijn er communities voor sporters, niet-sporters en ga zo maar door.

Wil je een vraag stellen over onze Love2Meet-communities of wil je er zelf een opstarten? Mail dan naar [email protected].

KOEL 1

Doelgroep:
De naam zegt het al. Kerels Onder ELkaar.
Koffie, thee, fris of iets anders en dan praten met elkaar over God, de Bijbel, Jezus, de natuur, ouders, schepping, leven enz. enz.
Maar ook: film kijken, kanoën, fietsen, weekendje weg enz. enz.

Er zijn grote verschillen tussen vrouwen en mannen. Mannen beleven, registreren, interpreteren, bespreken, zien, voelen, enz. enz. veel dingen anders dan vrouwen. Het is goed om daar bewust van te zijn, om erover te spreken met andere mannen. Om mede daardoor misschien te veranderen?

Er zijn onderwerpen te bedenken die je liever met kerels onder elkaar bespreekt. En wat verwacht God van ons mannen? Wat is onze rol in het gezin, in de opvoeding, in het huishouden, op het werk, in de kerk enz enz.

Dag: Vrijdagavond van 20:30 uur tot ...
Frequentie: maandelijks
Samenstelling: Mannen

Log in om je aan te melden bij deze groep.

Groepsleiders

Hans de Fockert Hans de Fockert

Zoek een andere Love2Meet community