Love2Meet

Wij zijn een groeiende kerk. We kunnen het voorstellen dat je je verloren kan voelen in de grote mensenmassa op zondag. Daarom organiseren we ons in kleinere groepen waar ontmoeting centraal staat: Love2Meet-communities.

Love2Meet is bedoeld om elkaar als Mozaiekers echt te ontmoeten en beter te leren kennen. Love2Meet-communities bestaan in alle soorten en maten. Zo zijn er communities voor sporters, niet-sporters en ga zo maar door.

Wil je een vraag stellen over onze Love2Meet-communities. Mail dan naar [email protected]. Wil je zelf een Love2Meet groep starten? Vul dan dit formulier in en we nemen contact met je op. 

KOEL 2

Doelgroep cq doelstelling:
De naam zegt het al. Kerels Onder ELkaar.
Koffie, thee, fris of iets anders en dan praten met elkaar over God, de Bijbel, Jezus, de natuur, ouders, schepping, leven enz. enz.
Maar ook: film kijken, aanbidding, fietsen, wandelen, boekbespreking enz. enz.

Er zijn grote verschillen tussen vrouwen en mannen. Mannen beleven, registreren, interpreteren, bespreken, zien, voelen, enz. enz. veel dingen anders dan vrouwen. Het is goed om daar bewust van te zijn, om erover te spreken met andere mannen. Om mede daardoor misschien te veranderen?

Er zijn onderwerpen te bedenken die je liever met kerels onder elkaar bespreekt. En wat verwacht God van ons mannen? Wat is onze rol in het gezin, in de opvoeding, in het huishouden, op het werk, in de kerk enz enz.

Dag: Vrijdagavond. V.a. 20.00 uur inloop. Start 20.30 uur tot ...
Frequentie: 3e vrijdag van de maand
Samenstelling: Mannen
Locatie: Mozaiek Centrum Veenendaal

Log in om je aan te melden bij deze groep.

Groepsleiders

Marco Schoute Marco Schoute

Zoek een andere Love2Meet community