Love2Meet

Wij zijn een groeiende kerk. We kunnen het voorstellen dat je je verloren kan voelen in de grote mensenmassa op zondag. Daarom organiseren we ons in kleinere groepen waar ontmoeting centraal staat: Love2Meet-communities.

Love2Meet is bedoeld om elkaar als Mozaiekers echt te ontmoeten en beter te leren kennen. Love2Meet-communities bestaan in alle soorten en maten. Zo zijn er communities voor sporters, niet-sporters en ga zo maar door.

Wil je een vraag stellen over onze Love2Meet-communities of wil je er zelf een opstarten? Mail dan naar¬†[email protected].

KOEL 3

Doelgroep cq doelstelling:
De naam zegt het al. Kerels Onder ELkaar.
Koffie, thee, fris of iets anders en dan praten met elkaar over God, de Bijbel, Jezus, de natuur, ouders, schepping, leven enz. enz.

Er zijn grote verschillen tussen vrouwen en mannen. Mannen beleven, registreren, interpreteren, bespreken, zien, voelen, enz. enz. veel dingen anders dan vrouwen. Het is goed om daar bewust van te zijn, om erover te spreken met andere mannen. Om mede daardoor misschien te veranderen?

Er zijn onderwerpen te bedenken die je liever met kerels onder elkaar bespreekt. En wat verwacht God van ons mannen? Wat is onze rol in het gezin, in de opvoeding, in het huishouden, op het werk, in de kerk enz enz.

De onderliggende vraag die in onze gesprekken naar voren komen is wie je bent als man in de rol van "jezelf", als partner, als vader, als vriend, als collega, als gemeentelid, als....of te wel alles waarin je je als man tot anderen verhoudt.

Dag: donderdagavond van 19:30/20:00 uur tot 22:00 uur
Frequentie: 4e donderdag van de maand
Samenstelling: Mannen
Locatie: Mozaiek Centrum

Log in om je aan te melden bij deze groep.

Groepsleiders

Ben van Veen Ben van Veen

Zoek een andere Love2Meet community