Love2Meet

Wij zijn een groeiende kerk. We kunnen het voorstellen dat je je verloren kan voelen in de grote mensenmassa op zondag. Daarom organiseren we ons in kleinere groepen waar ontmoeting centraal staat: Love2Meet-communities.

Love2Meet is bedoeld om elkaar als Mozaiekers echt te ontmoeten en beter te leren kennen. Love2Meet-communities bestaan in alle soorten en maten. Zo zijn er communities voor sporters, niet-sporters en ga zo maar door.

Wil je een vraag stellen over onze Love2Meet-communities of wil je er zelf een opstarten? Mail dan naar [email protected].

Let's meet026!

In de regio Arnhem zijn al heel veel Mozaiekers! Ons verlangen is om meer regionaal onderling contact te hebben. Niet alleen met de delen, maar met iedereen uit deze regio die zich verbonden voelt met Mozaiek. Hoogste tijd om elkaar beter te leren kennen, so, let’s meet up!

Op zaterdagmiddag 21 januari en 17 juni hebben we een ‘Let’s Meet 026’ event georganiseerd. Twee goed bezochte middagen waarin we God hebben aanbeden, elkaar beter hebben leren en ons verlangen voor gemeente zijn in Arnhem hebben gedeeld.

Wil je op de hoogte blijven van de ontwikkelingen in onze regio? Meld je dan bij deze groep aan. 

Log in om je aan te melden bij deze groep.

Groepsleiders

Henk-Jan Keijzer Henk-Jan Keijzer
Jelleke Bakker Jelleke Bakker

Zoek een andere Love2Meet community