Love2Meet

Wij zijn een groeiende kerk. We kunnen het voorstellen dat je je verloren kan voelen in de grote mensenmassa op zondag. Daarom organiseren we ons in kleinere groepen waar ontmoeting centraal staat: Love2Meet-communities.

Love2Meet is bedoeld om elkaar als Mozaiekers echt te ontmoeten en beter te leren kennen. Love2Meet-communities bestaan in alle soorten en maten. Zo zijn er communities voor sporters, niet-sporters en ga zo maar door.

Wil je een vraag stellen over onze Love2Meet-communities. Mail dan naar [email protected]. Wil je zelf een Love2Meet groep starten? Vul dan dit formulier in en we nemen contact met je op. 

LGBTQ+

Waarom en voor wie is deze L2M?
We komen 2 keer per maand bijeen op dinsdagavond. We gaan met elkaar in gesprek rondom geloof, je identiteit, dingen waar je tegenaan loopt en dingen die je wilt vieren. We hebben inmiddels meer dan 100 deelnemers in de groep.

Christen zijn èn LGBTQ+ kan zo zijn uitdagingen met zich brengen. Als LGBTQ+ ben je niet zomaar overal welkom in de kerk. Dat kan leiden tot isolatie, uitsluiting, met alle emotionele en spirituele schade als gevolg. Als christenen geloven wij niet dat dit in lijn is met de boodschap van onze Heer Jezus Christus. Een heilige kerk is een veilige kerk. Ook voor LGBTQ+.

Deze L2Mgroep wil een plek zijn waar je binnen Mozaiek0318 veilig kunt ‘landen’ met je vragen, waar je je ook bevindt op jouw levenspad. Waar je antwoorden kunt vinden op vragen, of waar we samen op weg kunnen gaan naar antwoorden. Waar je enthousiasme ontmoet voor de mooie dingen die je wilt delen. Een plek waar je beseft en voelt: je bent geliefd en je mag zijn wie je bent.

Als L2Mgroep willen we er voor elkaar zijn. Met elkaar rondom een thema in gesprek gaan, inzichten en kennis delen met elkaar, en zo groeien in ons geloof en in onze identiteit. Maar ook: een gezellige tijd met elkaar doorbrengen. Er is ruimte voor het delen van onzekerheid, pijn en verdriet. Maar eerlijk is eerlijk: we hebben vooral een fijne, gezellige tijd met elkaar, waarin we ook volop lachen. We hebben inmiddels meer dan 100 deelnemers in de groep. Er komen gemiddeld zo'n 25 mensen naar de tweewekelijkse bijeenkomsten.

Anyway: je bent welkom zoals je bent: 100%! En we zien ernaar uit om je te mogen ontmoeten.

Dag: Dinsdag van 19:30 - 22:00 uur
Frequentie: Om de twee weken
Samenstelling: Gemengde groep
Locatie: afwisselend in Ede (Brenda's Catering, Venturisstraat 2 U) en Nijkerk (Streams Brink 42)

Log in om je aan te melden bij deze groep.

Groepsleiders

Hans Cornelisse Hans Cornelisse

Zoek een andere Love2Meet community