Love2Meet

Wij zijn een groeiende kerk. We kunnen het voorstellen dat je je verloren kan voelen in de grote mensenmassa op zondag. Daarom organiseren we ons in kleinere groepen waar ontmoeting centraal staat: Love2Meet-communities.

Love2Meet is bedoeld om elkaar als Mozaiekers echt te ontmoeten en beter te leren kennen. Love2Meet-communities bestaan in alle soorten en maten. Zo zijn er communities voor sporters, niet-sporters en ga zo maar door.

Wil je een vraag stellen over onze Love2Meet-communities of wil je er zelf een opstarten? Mail dan naar [email protected].

Love2Game

Doelgroep:
Voor iedereen die van gezelschapsspelletjes houdt. Vanaf 25 jaar.

Houd jij er ook zo van om op een avond de kast open te trekken en je gezelschapsspellen weer eens te herontdekken. Wij doen dit 1 á 2 keer per maand met de L2game! We komen bij elkaar in Veenendaal. Na de koffie en thee gaat het helemaal los. Er is een grote variatie aan spellen op de markt en vele hebben we al (her)ontdekt. Van kaartspellen tot bordspellen, van individueel tot in teamverband, voor elk wat wils. L2game, ga de uitdaging aan!

Dag: Wisselend
Frequentie: Maandelijks
Samenstelling: Gemengde Groep
Locatie: Veenendaal

Log in om je aan te melden bij deze groep.

Groepsleiders

Floriana Stegeman Floriana Stegeman
Rutger Stegeman Rutger Stegeman

Zoek een andere Love2Meet community