Love2Meet

Wij zijn een groeiende kerk. We kunnen het voorstellen dat je je verloren kan voelen in de grote mensenmassa op zondag. Daarom organiseren we ons in kleinere groepen waar ontmoeting centraal staat: Love2Meet-communities.

Love2Meet is bedoeld om elkaar als Mozaiekers echt te ontmoeten en beter te leren kennen. Love2Meet-communities bestaan in alle soorten en maten. Zo zijn er communities voor sporters, niet-sporters en ga zo maar door.

Wil je een vraag stellen over onze Love2Meet-communities of wil je er zelf een opstarten? Mail dan naar [email protected].

Love2MTB

Doelgroep cq. doelstelling:
Deze groep is voor iedereen die van mountainbiken houdt of dat een keer wil proberen. Het gaat naast de sport, om de gezelligheid en het contact tijdens deze fietstochten. Meestal fietsen we in de omgeving van Amerongen, Leersum en Rhenen.

Wij delen onze passie voor God, mountainbiken en de natuur. Vanuit die gedachte elkaar te leren kennen, ontmoeten tijdens een ATB fietstocht, recreatief maar wel met de nodige uitdaging. De groep bestaat nu hoofdzakelijk uit mannen 35+, maar jonger (vanaf 18jaar) of ouder, man of vrouw, iedereen is welkom.

Dag:
Meestal fietsen we in de zomerperiode op maandag of dinsdagavond.
In de donkere periode ( vanaf nu tot het voorjaar) op de zaterdag.

Frequentie: wekelijks
Samenstelling: Gemengde groep
​​​​​​​Locatie:
omgeving van Amerongen, Leersum en Rhenen

Log in om je aan te melden bij deze groep.

Groepsleiders

Wim van Bruxvoort Wim van Bruxvoort

Zoek een andere Love2Meet community