Love2Meet

Wij zijn een groeiende kerk. We kunnen het voorstellen dat je je verloren kan voelen in de grote mensenmassa op zondag. Daarom organiseren we ons in kleinere groepen waar ontmoeting centraal staat: Love2Meet-communities.

Love2Meet is bedoeld om elkaar als Mozaiekers echt te ontmoeten en beter te leren kennen. Love2Meet-communities bestaan in alle soorten en maten. Zo zijn er communities voor sporters, niet-sporters en ga zo maar door.

Wil je een vraag stellen over onze Love2Meet-communities. Mail dan naar [email protected]. Wil je zelf een Love2Meet groep starten? Vul dan dit formulier in en we nemen contact met je op. 

Love2Ride

Voor iedereen die het leuk vindt om met een groep te gaan wielrennen. Van beginners tot doorgewinterde fietsers, van amateurs tot wedstrijdrenners. Iedereen is welkom, elk niveau is welkom.

Ik (Bart) rij zelf gemiddeld 3x per week, in de zomermaanden soms 4x per week. Voornamelijk maandag avond, woensdag overdag en zaterdag ochtend/middag. Maar andere tijden en dagen zijn ook geen probleem in overleg. Je kan altijd aansluiten, want samen is leuker dan alleen.

Log in om je aan te melden bij deze groep.

Groepsleiders

Bart Touwen Bart Touwen

Zoek een andere Love2Meet community