Love2Meet

Wij zijn een groeiende kerk. We kunnen het voorstellen dat je je verloren kan voelen in de grote mensenmassa op zondag. Daarom organiseren we ons in kleinere groepen waar ontmoeting centraal staat: Love2Meet-communities.

Love2Meet is bedoeld om elkaar als Mozaiekers echt te ontmoeten en beter te leren kennen. Love2Meet-communities bestaan in alle soorten en maten. Zo zijn er communities voor sporters, niet-sporters en ga zo maar door.

Wil je een vraag stellen over onze Love2Meet-communities. Mail dan naar [email protected]. Wil je zelf een Love2Meet groep starten? Vul dan dit formulier in en we nemen contact met je op. 

Love2Tennis

Doel c.q. doelstelling:
Hopelijk ontstaat er een gezellige groep die aan de ene kant een sportieve hobby deelt (Tennis) en anderzijds verbinding vindt in het geloof. De combinatie van tennis met een borrel geven een ongedwongen sfeer waarin ruimte is voor het delen van lief, leed en geloof. In overleg kunnen de leden van de groep gaan dubbelen, enkelen en/of een toss organiseren. Overleg vindt plaats via Whatsapp.

Dag: Anders nl. In overleg
Tijdstip: In overleg
Frequentie: Wisselend
Samenstelling: Gemengde groep
Locatie: Veenendaal

Log in om je aan te melden bij deze groep.

Groepsleiders

Albert Jan Lourens Albert Jan Lourens

Zoek een andere Love2Meet community