Love2Meet

Wij zijn een groeiende kerk. We kunnen het voorstellen dat je je verloren kan voelen in de grote mensenmassa op zondag. Daarom organiseren we ons in kleinere groepen waar ontmoeting centraal staat: Love2Meet-communities.

Love2Meet is bedoeld om elkaar als Mozaiekers echt te ontmoeten en beter te leren kennen. Love2Meet-communities bestaan in alle soorten en maten. Zo zijn er communities voor sporters, niet-sporters en ga zo maar door.

Wil je een vraag stellen over onze Love2Meet-communities of wil je er zelf een opstarten? Mail dan naar [email protected].

Mommy0318

Doelgroep:
Als Mozaïek-moeders een L2Mgroep opbouwen die elkaar bemoedigen, het Woord delen en elkaar praktisch helpen, om vervolgens andere moeders uit te nodigen en die kennis te laten maken met Gods liefde.

Momenteel bevinden we ons in de tropenjaren van ons leven met kleine kids en allerlei andere verplichtingen erbij. Mogelijk ben je al blij dat je op zondag met je gezin op tijd in de dienst zit.

Ook nog bij een groep aansluiten? Juist! In deze L2M kun je even stilstaan en je focussen op jouw relatie met God, Hem groot maken, bemoedigd worden door soortgenoten, jouw ervaring delen, bidden en elkaar uit de brand helpen. Kom je een keer?

Dag: Woensdagavond
Frequentie: Om de twee weken
Samenstelling: Vrouwen

Log in om je aan te melden bij deze groep.

Groepsleiders

Kristel Sikking Kristel Sikking

Zoek een andere Love2Meet community