Love2Meet

Wij zijn een groeiende kerk. We kunnen het voorstellen dat je je verloren kan voelen in de grote mensenmassa op zondag. Daarom organiseren we ons in kleinere groepen waar ontmoeting centraal staat: Love2Meet-communities.

Love2Meet is bedoeld om elkaar als Mozaiekers echt te ontmoeten en beter te leren kennen. Love2Meet-communities bestaan in alle soorten en maten. Zo zijn er communities voor sporters, niet-sporters en ga zo maar door.

Wil je een vraag stellen over onze Love2Meet-communities of wil je er zelf een opstarten? Mail dan naar¬†[email protected].

Veenendaal West - Schepenbuurt

Doelgroep cq. doelstelling:
Mozaiekers die woonachtig zijn in Veenendaal Schepenbuurt die behoefte hebben om elkaar als buren te leren kennen (Meet Your Neighbours), steunen en met elkaar meeleven. Zo nodig er voor elkaar zijn.

Elkaar opbouwen in het geloof door te zingen, een korte bijbeloverdenking en gebed. Vaak spreken we ook over de verkondiging van die zondag en hoe we dit kunnen toepassen in ons dagelijks leven. Gebed is voor elkaar en voor de buurt. Daarnaast bidden voor de mensen in je wijk waarbij het verlangen is dat we Gods Licht en liefde in onze buurt door mogen geven.

Dag: Zondagavond vanaf 20:30 uur
Frequentie: Ongeveer 5 keer per jaar
Samenstelling: Gemengde groep
Locatie: Veenendaal

Groepsleiders

Zoek een andere Love2Meet community