Love2Meet

Wij zijn een groeiende kerk. We kunnen het voorstellen dat je je verloren kan voelen in de grote mensenmassa op zondag. Daarom organiseren we ons in kleinere groepen waar ontmoeting centraal staat: Love2Meet-communities.

Love2Meet is bedoeld om elkaar als Mozaiekers echt te ontmoeten en beter te leren kennen. Love2Meet-communities bestaan in alle soorten en maten. Zo zijn er communities voor sporters, niet-sporters en ga zo maar door.

Wil je een vraag stellen over onze Love2Meet-communities of wil je er zelf een opstarten? Mail dan naar [email protected].

Veenendaal Zuid

Doelgroep cq. doelstelling:
Deze L2M groep Meet Your Neighbours (MYN) is bedoeld voor Mozaiekers (delen en gasten) en die in Veenendaal Zuid woonachtig zijn.

MYN Veenendaal Zuid vindt het geweldig en waardevol om Mozaiekers in onze naaste omgeving te ontmoeten en te leren kennen. Het ontmoeten van je (bijna) buren, klaar staan voor elkaar indien nodig, het überhaupt weten dat je dicht bij elkaar leeft en vanuit daar elkaar weten te vinden in geloof, vriendschap en ontspanning. Alles op basis van een breed onderling (geloofs-) vertrouwen en het er voor elkaar zijn, dat is MYN Veenendaal Zuid!

Wat gaan wij bijvoorbeeld doen?

  • Running Diner
  • Bowlen
  • Picknick Kwintelooyen
  • Filmavond
  • Thema avond
  • En alle leuke dingen die iemand inbrengt!

Dag: Zondagmiddag, van 14:30 - 16:30 uur
Frequentie: 1x per 2 maanden (1e zondag van de maand)
Samenstelling: Gemengde groep
Locatie: Wisselend

Groepsleiders

Zoek een andere Love2Meet community