Love2Meet

Wij zijn een groeiende kerk. We kunnen het voorstellen dat je je verloren kan voelen in de grote mensenmassa op zondag. Daarom organiseren we ons in kleinere groepen waar ontmoeting centraal staat: Love2Meet-communities.

Love2Meet is bedoeld om elkaar als Mozaiekers echt te ontmoeten en beter te leren kennen. Love2Meet-communities bestaan in alle soorten en maten. Zo zijn er communities voor sporters, niet-sporters en ga zo maar door.

Wil je een vraag stellen over onze Love2Meet-communities of wil je er zelf een opstarten? Mail dan naar [email protected].

Opstarten Nieuwe L2Mgroep

Het is mogelijk om als deel van Mozaiek0318 een nieuwe L2Mgroep te beginnen. We vinden het belangrijk dat je deel bent (of de intentie hebt) om het "DNA" van Mozaiek0318 te kunnen borgen. Uiteraard moet de doelstelling van deze nieuwe L2Mgroep binnen de visie en het beleid van Mozaiek0318 vallen. Heb je hier vragen over neem dan even contact op.

Informatie verstrekken
Om je idee om te zetten in een L2Mgroep zal er eerst de nodige informatie verstrekt moeten worden. Denk aan de doelstelling, wat je wilt gaan doen, voor wie het is, wanneer het is etc.

Al deze informatie vul je in op het formulier die zit onder de button Aanmeldformulier Nieuwe L2Mgroep (Nog niet gerealiseerd in het nieuwe systeem, benader Coordinatie L2M) en dit verstuur je naar Coordinatie L2M. 

Verwerken informatie
De inhoud van het formulier verwerken we naar een eigen pagina op de website. Als de pagina gereed en akkoord is, geven we de pagina vrij en is het daarna binnen Mijn Mozaiek te gebruiken.

Promotie
We maken promotie op de interne Facebookgroep Mozaiek0318 - Voor Elkaar.

Aanmeldingen en aanspreekpunt zijn
Als er belangstellenden zijn dan zetten we die aan je door, waarna je de belangstellende introduceert binnen je L2Mgroep.

Bij voldoende aanmeldingen organiseer je een eerste bijeenkomst en nodig je iedereen uit. Samen bespreek je hoe je de nieuwe L2Mgroep wilt vormgeven.

We willen natuurlijk weten hoe het met je L2Mgroep gaat.

Groepsleiders

Zoek een andere Love2Meet community