Love2Meet

Wij zijn een groeiende kerk. We kunnen het voorstellen dat je je verloren kan voelen in de grote mensenmassa op zondag. Daarom organiseren we ons in kleinere groepen waar ontmoeting centraal staat: Love2Meet-communities.

Love2Meet is bedoeld om elkaar als Mozaiekers echt te ontmoeten en beter te leren kennen. Love2Meet-communities bestaan in alle soorten en maten. Zo zijn er communities voor sporters, niet-sporters en ga zo maar door.

Wil je een vraag stellen over onze Love2Meet-communities of wil je er zelf een opstarten? Mail dan naar [email protected].

Surfen

Doelgroep cq. doelstelling:
Deze groep is er voor iedereen die het leuk vind om samen te water te gaan. Of je nu nog nooit op een plank hebt gestaan of dat je een ervaren surfer bent. Je bent welkom! We wisselen wind, golf en kitesurfen af op verschillende locaties in NL. Let’s pray for wind.

Dag: Wisselend
Frequentie: Maandelijks
Samenstelling: Gemengde groep

Locatie: Op strand Nulde, Strand Horst, Kijkduin, Scheveningen, Zandvoort, Bloemendaal, Wijk aan Zee, Parnassia, Texel, Almere Catamaran, Maarsseveense Plassen of Loosdrechtse Plassen.

Groepsleiders

Zoek een andere Love2Meet community