Love2Meet

Wij zijn een groeiende kerk. We kunnen het voorstellen dat je je verloren kan voelen in de grote mensenmassa op zondag. Daarom organiseren we ons in kleinere groepen waar ontmoeting centraal staat: Love2Meet-communities.

Love2Meet is bedoeld om elkaar als Mozaiekers echt te ontmoeten en beter te leren kennen. Love2Meet-communities bestaan in alle soorten en maten. Zo zijn er communities voor sporters, niet-sporters en ga zo maar door.

Wil je een vraag stellen over onze Love2Meet-communities of wil je er zelf een opstarten? Mail dan naar¬†[email protected].

Veenendaal Oost

Doelgroep cq doelstelling:
Iedereen die woont in Veenendaal Oost, postcode 3907, is welkom bij deze groep. Wij komen nu een keer in de 2 weken bij elkaar op donderdagavond om elkaar te ontmoeten en het leven en ons geloof te delen.

Wij zouden het gaaf vinden als er binnen L2M Veenendaal Oost meerdere groepjes ontstaan die op verschillende avonden samenkomen. Met de hele groep kunnen we dan 2 of 3 keer per jaar een leuke activiteit organiseren. Als je wilt aansluiten, geef je dan op voor deze L2M! Wij kijken dan of er genoeg mensen zijn zodat er een nieuw groepje gevormd kan worden. De avond kan in onderling overleg bepaald worden: dat hoeft niet de donderdag te zijn.

Dag: Nader te bepalen
Frequentie: Om de 2 weken
Samenstelling: Gemengde groep
Locatie: Veenendaal

Log in om je aan te melden bij deze groep.

Groepsleiders

Maaike Smits Maaike Smits

Zoek een andere Love2Meet community