Love2Meet

Wij zijn een groeiende kerk. We kunnen het voorstellen dat je je verloren kan voelen in de grote mensenmassa op zondag. Daarom organiseren we ons in kleinere groepen waar ontmoeting centraal staat: Love2Meet-communities.

Love2Meet is bedoeld om elkaar als Mozaiekers echt te ontmoeten en beter te leren kennen. Love2Meet-communities bestaan in alle soorten en maten. Zo zijn er communities voor sporters, niet-sporters en ga zo maar door.

Wil je een vraag stellen over onze Love2Meet-communities. Mail dan naar [email protected]. Wil je zelf een Love2Meet groep starten? Vul dan dit formulier in en we nemen contact met je op. 

vlaggenexpressiegroep

Hoi, ik ben Everika Zwaan en 26 jaar oud. Sinds kort ben ik bezig met vlaggen en zou dit graag vaker willen doen met anderen. Daarom heb ik deze love2meet groep opgezet zodat we 1 keer per maand bij elkaar kunnen komen om te vlaggen of andere vormen van expressie (theater/dans) uit te beoefenen. Mijn voorkeur ligt op donderdagavond. Als er meerdere mensen zich hebben aangemeld kunen we gaan kijken naar een plek en een dag. We hebben dan ook nog iets van een danszaal of gymzaal nodig. Met vriendelijke groeten Everika Zwaan

Log in om je aan te melden bij deze groep.

Groepsleiders

Everika Zwaan Everika Zwaan

Zoek een andere Love2Meet community