Love2Meet

Wij zijn een groeiende kerk. We kunnen het voorstellen dat je je verloren kan voelen in de grote mensenmassa op zondag. Daarom organiseren we ons in kleinere groepen waar ontmoeting centraal staat: Love2Meet-communities.

Love2Meet is bedoeld om elkaar als Mozaiekers echt te ontmoeten en beter te leren kennen. Love2Meet-communities bestaan in alle soorten en maten. Zo zijn er communities voor sporters, niet-sporters en ga zo maar door.

Wil je een vraag stellen over onze Love2Meet-communities of wil je er zelf een opstarten? Mail dan naar [email protected].

Xtreme Activities

Doelgroep cq. doelstelling:
Ben jij gek op uitdagingen en vette activiteiten? Dan zit je hier goed!

Belangrijk is dat je bewust bent dat er dergelijke kosten verbonden zijn aan alle activiteiten en je hier dus een budget voor moet hebben. Je kunt altijd kiezen om niet actief deel te nemen maar wel mee te gaan voor de ondersteuning en de ervaringen van anderen te horen uit eerste hand!

Ben jij weg van snelheid en actie? Dan kan deze L2M zo maar eens als een geschenk uit de hemel komen vallen voor jou. Wees niet bang, we gaan je niet leren snelbreien! We gaan voor adrenaline en cortisol en veel ook! Met een Porsche 911 over een circuit razen, op 4 km hoogte uit een vliegtuig jumpen, klimmen in een klimhal, skiën in Bottrop, karten op één van de mooiste kartbanen van Europa, jetskien, motorcrossen, MTB-en op de duinen van Lage- en Hoge Vuursch, paragliden in de Franse Vogezen, vliegen onder begeleiding in een sportvliegtuigje?

Voor iedereen zal het leuk zijn, uiteraard is de ontmoeting belangrijker dan de activiteit en zal alles veilig gebeuren. Alle activiteiten worden afgesloten met een hapje en een drankje! Doen maar?

LET OP: DEELNAME OP EIGEN RISICO

Dag: Vrijdag
Frequentie: Maandelijks
Samenstelling: Gemengde groep
​​​​​​​Locatie:
Ter land, ter zee en in de lucht

Groepsleiders

Zoek een andere Love2Meet community