Marriage Course

Wij organiseren de Marriage Course omdat we geloven in de kracht van sterke huwelijken. De Marriage Course is een korte cursus voor iedereen die het huwelijk serieus neemt. Of je nu 2 of 50 jaar getrouwd bent, het uitgangspunt is dat de Marriage Course je de mogelijkheid biedt om je relatie te verdiepen of te intensiveren. Liefde is immers een werkwoord. Juist als je het samen fijn hebt, dan wil je dat graag zo houden en dan is het een aanrader om deze cursus te volgen. En ook als het minder goed gaat, kan het goed en fijn zijn om samen deze cursus te volgen.

Samen als stel zeven avonden uit om te investeren in elkaar en met frisse moed verder te bouwen aan jullie huwelijk. Heerlijk een avond in alle rust samen praten over zaken waar je in de drukte van het dagelijks leven waarschijnlijk nauwelijks aan toe komt. De zevende avond is een afsluitende avond waarin jullie kunnen genieten van een heerlijk, romantisch 3-gangen diner.

Er komen verschillende onderwerpen aan bod zoals: effectief communiceren, omgaan met ouders/schoonouders en tijd nemen voor elkaar.

  • Alle delen van alle Mozaiekgemeenten zijn welkom voor deze cursus.
  • De data van de cursus zijn: dinsdagavond 31 oktober 2023, 14 en 28 november 2023, 9 en 23 januari 2024, 6 en 27 februari 2024
  • De eerste 6 avonden zijn van 19.30u tot 21.30u.
  • De afsluitende avond begint om 18.30u ivm een 3-gangen diner.
  • De kosten van de Marriage Course bedragen € 200,- per stel. Hiervoor worden jullie alle avonden ontvangen met een hapje en een drankje en op de laatste avond geniet je van een romantisch 3-gangen diner. Tevens krijg je beide een werkboek erbij.
  • De eerste 6 avonden vinden plaats in het Mozaiek Centrum aan de Storkstraat 33 in Veenendaal.
  • De laatste avond vindt plaats in Down Town, Tuinstraat 133 in Veenendaal.

Heb je vragen? Stuur dan een e-mail naar [email protected]

Helaas kun je je op dit moment niet meer aanmelden voor deze cursus. Houdt de website in de gaten voor een nieuwe cursus.