Kids Camp 2024

Yes, KIDS CAMP 2024 is een feit! We zijn al volop bezig met de voorbereiding van dit toffe weekend speciaal voor de kids uit groep 5, 6 en 7.

Op deze pagina vind je meer informatie voor jou als kind en jouw ouders of verzorgers, maar ook als je mee wilt als kampleiding.

Thema: KING OF ME

Het thema van ons KIDS CAMP is “KING OF ME”. Dit is naar aanleiding van het lied: King of me van Rend Co. kids. We gaan ons verdiepen in de Bijbelverhalen van David, Daniel en Jona. Wat voor mannen waren dit? Wat deden ze in het dagelijks leven? Wat maakte hen speciaal? Hadden ze zorgen of twijfels? Hoe was hun geloofsleven? Op welke manier zien ze God als hun koning?!

Deze drie mannen hadden in hun leven reuzen, strijd, twijfels en angsten; gevoelens die wij ook kennen. En toch vertrouwden zij op God! Hij is groter dan hun situatie, want Hij is de Koning over alles. Ons verlangen is dat kids ontdekken dat in welke situatie je ook zit, Koning God is erbij en Hij is altijd groter.

Praktisch

Datum: Vrijdag 31 mei 19.00 uur – zondag 2 juni 11.00 uur

Kamplocatie:
Buitengoed de Panoven
Panovenweg 18
6905 DW Zevenaar

Voor wie: kinderen die in groep 5, 6 en 7 zitten

Financiën

Ons KIDS CAMP kost veel geld, denk aan de locatie huren, eten en drinken en overige materialen voor sport en spel. Om een deel van de kosten te kunnen dekken vragen we een financiële bijdrage van kinderen en kampleiding. Dit bedrag hebben we zo laag mogelijk gehouden, zodat iedereen mee kan gaan. Daarnaast hopen we dat er mensen zijn die het kamp financieel willen ondersteunen.

Wil je ons kamp financieel ondersteunen?! En op die manier elk kind de kans geven om mee te kunnen gaan? Heel graag! Neem dan contact met ons op via [email protected] of geef direct online een donatie

Meld je aan!

Het is helaas niet meer mogelijk om je aan te melden.