The Garden

Hi mooie vrouw,

De eerste vrouwenconferentie van The Garden was mooier dan we ooit hadden kunnen bedenken. Dankzij jou! Wat was het heerlijk om samen te verbinden, te versterken en met elkaar te verstillen. En we hebben goed nieuws: de tweede editie van The Garden is op vrijdag 8 en zaterdag 9 maart 2024. Let op: er zijn geen kaarten meer beschikbaar voor zaterdag 9 maart.

 Hierbij je persoonlijke uitnodiging!

The flowers are unfolding in the fields;
The birds warming up their songs.

Hooglied 2:12-14

We gaan met elkaar nadenken over het thema: unfold. Dat is het Engelse woord voor ontvouwen, of opengaan. The Garden is een metafoor voor de tuin van je hart. Zoals een bloem zich ontvouwt in het veld, zo kunnen wij ons ook ontvouwen naar de Vader.

In Hooglied roept God ons op om tevoorschijn te komen. Hij fluistert: ‘Laat mij je gezicht zien. Laat mij luisteren naar je stem, want je stem is lieflijk en je gezicht is aangenaam.’ Hoe meer we ons durven ontvouwen naar God, met alles wie we zijn, hoe dieper we zijn liefde leren kennen.

We zijn druk met alle voorbereidingen. En o, het wordt zo mooi.Op deze pagina vind je meer informatie en kun je je tickets bestellen.

Veel liefs!

Team The Garden

Wow!! Wat zijn jullie massaal tickets aan het bestellen voor onze vrouwenconferentie The Garden! Natuurlijk willen we deze mooie dag met zo veel mogelijk vrouwen meemaken. Dit heeft ons doen besluiten om ons prachtige programma een extra dag aan te bieden op vrijdag 8 maart 2024.

Programma

We hebben deze dag speciaal voor jou voorbereid! In de ochtend duiken we in het thema Unfold met Jannica van Barneveld. Na de lunch is er een middag met muziek van zangeres Eline, bekend van Jezus Overwinnaar, én zijn er echte verhalen. We sluiten de conferentie af met Worship & Prayer, waarin Nelinda Troost ons meeneemt in de aanwezigheid van God. Verder is er kunst, koffie en voldoende tijd voor ontmoeting en gezelligheid.

Overzicht

Ochtend10.00 - 12.00 uur
Worship
Spreker
Jannica van Barneveld
Lunch break12.00 - 13.30 uur
Middag13.30 - 17.00 uur
Verhalen & muziek
ELINE en Real Talk
Diner break17.00 - 18.30 uur
Avond19.00 - 21.00 uur
Worship & Prayer
Met spreker Nelinda Troost
Jannica van Barneveld
‘God verlangt naar onze rauwe versie; niet naar de schone schijn’

Jannica heeft een grote passie voor Gods Woord en weet Zijn Woord als geen ander opnieuw tot leven te brengen. Ze is theoloog, een bevlogen spreker en één van onze junior voorgangers bij Mozaiek0318. 

Jannica wil dat vrouwen het hart van God nóg beter leren kennen en groeien in een relatie met Hem. ‘God verlangt naar onze rauwe en eerlijke versie; niet naar onze schone schijn. Waar ben jij?’

Ze is bezield, puur, doorleefd en ze durft in haar spreken de confrontatie op te zoeken. We zijn dankbaar dat Jannica met ons de Bijbel induikt over het thema ontvouwen, en hiermee de basis legt voor de conferentie.

Eline van Dijk
‘Als ik God aanbid, kan ik Zijn waarheid naar mijn hart laten zakken'

Eline houdt ervan om God te aanbidden met haar hele leven. Ze is als zangeres bekend geworden met liederen als Jezus Overwinnaar, Door en Door Goed, Abba en Wees Verhoogd. Haar nieuwste album is een goudeerlijke plaat en heet Levenswoorden.

Wat Eline zo mooi vindt aan zingen, is dat het twee keer bidden is. ‘Als ik God aanbid met liederen helpt het me om Zijn waarheid van mijn hoofd naar mijn hart te laten zakken.’ 

Eline hoopt dat haar nieuwste muziek luisteraars helpt door pijnlijke situaties te navigeren. Ze komt tijdens The Garden liederen zingen en verhalen vertellen. We kijken nu al uit naar haar authentieke woorden.


Nelinda Troost
‘Het is belangrijk dat vrouwen weten dat ze door God geliefd zijn’

Nelinda gaat helemaal aan als ze de aanwezigheid van God een plek kan bieden. ‘Hosting His presence’, noemt ze dat. Ze is één van onze voorgangers bij Mozaiek0318 en een inspirerende spreker.

Ze maakt het Woord praktisch, waardoor het dicht bij de luisteraars komt. ‘Het draait in het leven vaak om wat je doet en wat je bereikt, terwijl het God juist gaat om wie je bent. Hoe kom je op het punt van ‘zijn’ in plaats van ‘doen’? Het begint bij het besef dat we onvoorwaardelijk geliefd zijn en het is heel belangrijk dat vrouwen dit horen.’

We sluiten de conferentie af met Worship & Prayer, waarbij Nelinda zal spreken. We zijn verwachtingsvol voor wat God gaat doen en verheugen ons op een geweldige afsluiting.

Tickets

De tickets voor de conferentie zijn vanaf 31 januari 2024 om 10.00 uur in de ochtend beschikbaar. De prijs is €15,- per persoon. Het is mogelijk om vooraf een lunchpakket te reserveren voor een bedrag van €12,50. Hiervoor zijn diverse dieetopties mogelijk. 

Naast een lunchbox zijn we blij te kunnen melden dat het toch nog gelukt is om een lekkere gezonde avondmaaltijd aan te kunnen bieden in de Basiliek. Er is keuze uit pasta Bolognese en een vegetarische pasta met gegrilde groenten. Beide pasta’s worden in een ‘to go’ box geleverd, kosten €12,50 per maaltijd en dienen vooraf besteld te worden.

Let op! Om administratieve redenen is het niet mogelijk om restitutie te krijgen van je gemaakte kosten. Kun je onverhoopt toch niet? Misschien is er wel een vriendin, zus, moeder die je blij kan maken met je kaartje?

Wow!! Wat zijn jullie massaal tickets aan het bestellen voor onze vrouwenconferentie The Garden! Natuurlijk willen we deze mooie dag met zo veel mogelijk vrouwen meemaken. Dit heeft ons doen besluiten om ons prachtige programma een extra dag aan te bieden op vrijdag 8 maart 2024. Er zijn alleen nog kaarten voor vrijdag 8 maart beschikbaar, want 9 maart is uitverkocht.

Bestel hier je tickets voor vrijdag 8 maart.

Heb je al tickets voor zaterdag 9 maart en wil je nog een lunch en/of diner bestellen? Klik dan hier voor het bestellen van je lunch of diner voor zaterdag 9 maart.

Wil jij helpen?

9 maart is onze vrouwenconferentie The Garden. Het belooft opnieuw een bijzondere dag te worden met mooie worship, inspirerende boodschappen en vooral ontmoeting met elkaar. We zijn op zoek naar mensen die het tof vinden om samen met ons deze dag tot een succes te maken. Vorig jaar hebben ook meerdere mannen een steentje bijgedragen, het is gaaf om te zien dat mannen deze dag mede mogelijk maken.

Wil jij vrijwilliger zijn?

Benieuwd naar vorig jaar?

Terugblik The Garden 2023

Over The Garden

The Garden is de vrouwenconferentie van Mozaiek0318, een lokale kerk in Veenendaal. Ons verlangen is om samen te verbinden, te versterken en met elkaar te verstillen. We willen de stem van God beter leren kennen en elkaar bemoedigen en aanvuren om het leven te leiden dat God voor ons bedoeld heeft.

Deze jaarlijkse conferentie is een veilige plek, waar vrouwen in vertrouwen en in openheid Gods liefdevolle fluister kunnen horen. The Garden is een metafoor voor de tuin van ons hart. Elk hart is als vruchtbare grond waarin diepe wortels zijn geplant.

Het is ons verlangen dat elke bezoeker tijdens de conferentie rust vindt om op een nieuw niveau met God te verbinden. Om zo geïnspireerd, bemoedigd en versterkt in God, het leven in te gaan, geleid door Zijn Geest en uit te delen in de omgeving waar zij zich bevinden.

Veelgestelde vragen

Heb jij een vraag over The Garden?