DE PANOVEN, ZEVENAAR
16-19 AUGUSTUS 2024

WAY CAMP

AANMELDEN

TEENS

Voor alle jongeren van 12 t/m 17 jaar! (Let op: voor deelname moet je de eerste klas van het VO doorlopen hebben)
* We laten niemand WAY Camp missen vanwege de kosten!

Wayworkers

Ik heb interesse om mee te gaan als WAYworker!

IN HIS STEPS!

Het thema dit jaar is ‘In His Steps’.
In de Bijbel doet Jezus meerdere keren de oproep om Hem te volgen. En tijdens WAY CAMP24 willen we daarbij stilstaan! We denken na over wie we nu volgen, wat het betekent om Jezus te volgen, wat Jezus ons leert over het volgen van Hem en hoe we Hem kunnen volgen. Dit alles doen we aan de hand van het verhaal van de rijke jongeling.

AFTERMOVIE WAY CAMP23

Wil je nog even een vibe check doen voordat je je gaat aanmelden voor camp? Of wil je gewoon even keihard nagenieten van camp23! Check dan hiernaast de aftermovie van vorig jaar! 

BOUWSTENEN

We zijn super excited om jullie (weer) te ontmoeten voor WAY Camp24! Om ervoor te zorgen dat iedereen een veilige en leuke ervaring heeft hebben we een aantal bouwstenen geformuleerd, zodat je weet wat er van je verwacht wordt!

Door mee te gaan op WAY Camp ga je akkoord met de bouwstenen en mogen we je daarop aanspreken.

  PAKLIJST

  Wat neem je mee op kamp? Download hier onze paklijst!

  ALLES WAT JE NOG WIL WETEN

  Slapen
  De locatie beschikt over slaapkamers van ongeveer acht tot twaalf personen. Hier staan stapelbedden, dus luchtbedden zijn niet nodig. Wel zijn er spullen nodig om zelf de bedden mee op te maken.

  Adres
  Het kamp vindt plaats op de groepsaccommodatie Buitengoed de Panoven. Ongeveer een half uur rijden vanaf Veenendaal.
  Het adres is: Panovenweg 18, 6905 DW, Zevenaar.

  Wegbrengen en ophalen
  Op vrijdagavond 16 augustus tussen 19.00 – 19.30 uur is het inloop een aanmelden. Er zal op de locatie een rijroute worden aangegeven, zodat u met de auto gemakkelijk uw tiener kan afzetten en weer door kan rijden. Op maandagochtend 19 augustus loopt het programma af en kan u tussen 11.15 – 11.45 uur kan uw tiener op dezelfde plek weer opgehaald worden.

  Noodnummer
  Als u tijdens het kamp snel contact wil opnemen met het team of uw tiener(s), kunt u bellen naar het nummer van Matthijs van den Bogerd – Algemeen Coördinator. Zie de infobrief voor het nummer.

  Kosten
  De kosten voor WAY Camp bedragen 130 euro. Voor dit bedrag zijn ontbijt, lunch, avondeten, snacks (ook gezonde!) en drinken inbegrepen. Daarnaast zorgen we voor allerlei toffe spelletjes, springkussens en workshops. En natuurlijk krijgt iedereen een te gek Camp shirt! 

  We willen graag dat iedereen mee kan op kamp. Mochten de kosten een belemmering zijn stuur dan even een mailtje naar [email protected] 

  Annuleren
  Jammer dat je niet meer meegaat op WAY Camp! Annuleren kan t/m 1 augustus 2024. De kosten voor Camp wordt teruggestort. Na 1 augustus is het helaas niet meer mogelijk om de kosten terug te krijgen.