WAYworkers

De visie van We Are Young is: To be, To belong, To be loved. Je mag komen zoals je bent. Bij God, maar ook bij ons als kerk. We willen JOU ontmoeten. Jij bent geliefd! Vanuit dit geloof bouwen we aan WAY. En daar hebben we jou voor nodig. Want de liefde die jij ontvangt, mag je weer uitdelen. We zoeken jou om als jongerenwerker te helpen bij onze activiteiten, maar ook om een voorbeeld te zijn voor onze jongeren. In jouw rol dien je de jongeren en help je hen groeien in hun relatie met God.

Wil je meebouwen check dan de info op deze pagina en meld je aan! :)

Where to start?

Tof dat je er over nadenkt om WAYworker te worden. Speciaal voor jou hebben we een informatie boekje gemaakt, zodat je precies op de hoogte bent van wat WAY is, wat er georganiseerd wordt, maar ook hoe jij kan bijdragen aan het jongerenwerk. 

Download hier het informatie boekje info-wayworkers

WAYworkers Night

Voor onze WAYworkers organiseren we vijf keer per jaar een toffe TEAM NIGHT! Het maakt niet uit of je altijd bij alle WAY events aanwezig bent, bij ministry dient of je in team Cards of Socials zit. We hopen dat onze WAYworkers persoonlijk groeien (groeien naar meer volwassenheid) en we willen WAYworkers ook helpen zich te ontwikkelen als jongerenwerker. Op een WAYworkers Night nemen we altijd tijd voor aanbidding, gebed en bespreken we een thema: soms gezamenlijk, soms door als teams of in groepjes uiteen te gaan. Natuurlijk is er ook tijd voor gezelligheid en elkaar beter leren kennen! We willen een plek zijn waar iedereen zich gezien mag voelen en kan groeien in wat God voor ieder persoonlijk én voor ons samen bij WAY heeft.


WAYworkers Community

Check snel de video hiernaast om een indruk te krijgen van een WAYworkers Night! 


Bouw je mee? Join a team!

Ja ik wil meebouwen aan WAY!