Welcome

Je bent welkom zoals je bent bij Mozaiek. En dat begint al voor je binnenkomt op zondag. Bij mensen die stoelen voor je klaarzetten zodat je een plek hebt om te zitten. De vriendelijke groet van de parkeerbegeleider. Bij de glimlach en de vriendelijke groet van het Team Welkom dat je op staat te wachten. Bij iemand die met je kletst als je voor de allereerste keer bij ons bent. Het is dat stomende kopje koffie dat je krijgt én het is zelfs een glimmend toilet. We hebben op je gerekend. We zien je. Je bent welkom.

Team Welkom

Je kunt ons haast niet mislopen. Met onze roze shirts vallen we lekker op. Wij heten je welkom, helpen je een plek te vinden en vinden het gezellig om een praatje met je te maken.

Team Catering

Wist je dat elke zondag mensen van ‘s ochtendsvroeg tot soms zelfs laat in de avond doorgaan om te helpen bij Mozaiek? Wij zorgen ervoor dat zij te eten krijgen.

Team Stoelen

Een stoel om op te zitten. Dat is best lekker! Maar dan moeten de stoelen er wel staan. Daarom hebben we een team vroege vogels die om 7.15 uur samen alle stoelen klaarzetten. Help jij ons mee?

Team Parkeren

Je ziet ons vaak als eerst als je aankomt rijden op zondag. Wij leiden het verkeer in goede banen. We helpen je een parkeerplek te vinden en vertellen je waar je je kinderen heen kunt brengen.

Team Koster

Onze kosters zorgen ervoor dat de deuren van de Basiliek en het Mozaiek Centrum open zijn als dat nodig is. Kom jij ons team versterken?

Team Schoonmaak

Schone en glimmende toiletten. Wel zo fris. Én belangrijk. Want we willen dat je ziet dat we op je gerekend hebben. Hou jij ervan praktisch te helpen?

Team Koffie

Een kopje koffie of thee als je binnenkomt. Dat vinden we belangrijk! Niet alleen is het voor sommige mensen hun eerste kopje van de dag, het is ook een moment om elkaar even te ontmoeten.

Team BHV

Wij zorgen voor de veiligheid en gezondheid van iedereen die zondag naar de dienst komt. Natuurlijk kun je ook bij ons terecht voor een pleister.

Team Translation

Op zondag bieden wij Engelse vertaling van onze samenkomst aan en om de week is er een Russische vertaling. Help jij mee om onze samenkomsten goed te vertalen zodat ook niet Nederlandstaligen zich welkom bij Mozaiek voelen?

Team Gastvrouw/-heer

Ook doordeweeks is er bij het Mozaiek Centrum van alles te beleven. En ook daar vinden we het belangrijk dat je je welkom voelt. Daarom staan onze gastvrouwen en -heren voor je klaar om je op te vangen bij binnenkomst.

Team Mozaiek Centrum - Conciërge

Wij zorgen ervoor dat het Mozaiek Centrum doordeweeks klaarstaat voor activiteiten. Dat het gebouw en de tuin eromheen er verzorgd en gezellig bijstaan. Heb je een paar uurtjes per week tijd en zin om te helpen? Kom dan bij ons team!

Ja ik help mee!