In ere hersteld

In 2024 is ons jaarthema 'In ere hersteld'. Dit thema komt terug tijdens de preken in onze samenkomsten, maar ook in de doordeweekse activiteiten die we organiseren. 

Voor dit thema hebben we ons laten inspireren door Handelingen 3. We geloven als kerk in een evangelie met discipelschap. Discipelschap is Gods herstelplan voor ons leven en deze wereld, tot de dag komt dat alles in ere zal worden hersteld.

Achtergrond voor jouw telefoon

Kies hieronder een afbeelding om te downloaden en stel deze in als achtergrond op jouw telefoon. Zo wordt je dagelijks herinnert aan het herstel dat Jezus wil brengen. 

Rentmeesterschap in ere hersteld - schepping zonder tekst 2
In ere hersteld versie 5
Rentmeesterschap in ere hersteld - schepping - zonder tekst
In ere hersteld versie 4
Rentmeesterschap in ere hersteld - schepping
Rentmeesterschap - zonder tekst
In ere hersteld versie 3
Rentmeesterschap in ere hersteld
Identiteit - zonder tekst
In ere hersteld versie 2
Identiteit in ere hersteld
In ere hersteld


Alles zal worden hersteld


'Alle dingen nieuw'

Een boek wat goed aansluit bij het jaarthema is 'Alle dingen nieuw' van Pete Hughes. 

Dit boek neemt je mee naar het hart van God. Gods koninkrijk dat nu al is begonnen. En jij mag een belangrijke rol spelen in het verhaal dat zich ontvouwt. Er is een grote rol in het verhaal van hoop weggelegd voor de kerk: wij kunnen meewerken aan Gods herschepping, aan Zijn missie om alle dingen nieuw te maken!

Pete en zijn vrouw Bee zijn de oprichters van King’s Cross Church in het centrum van Londen. Pete verlangt ernaar om elk stukje van Gods schepping gered, verlost en vernieuwd te zien worden.

Het boek is te bestellen via onze webshop en te koop bij de infobalie op zondag.