Vier jij kerst mee?

Of je nu wekelijks of maandelijks in Mozaiek0318 komt of nog nooit bij ons bent geweest, samen met jou willen we vieren dat Jezus, de Hoop van de wereld, naar de aarde kwam. Maar niet alleen met jou. We willen dit ook vieren met je vrienden, je buurman of buurvrouw, familieleden of andere mensen die je dierbaar zijn. Nodig daarom ook mensen in jouw omgeving uit om samen met jou naar één van de diensten te komen!

Programma

Kerstnacht

We organiseren zeven identieke kerstnachtdiensten op:

23 december 

  • 16.00 uur - Oekraïense vertaling aanwezig
  • 20.00 uur - Engelse vertaling aanwezig
  • 22.00 uur

24 december 

  • 15.00 uur
  • 18.00 uur - Oekraïense en Engelse vertaling aanwezig
  • 20.00 uur* - Engelse vertaling en gebarentolk aanwezig
  • 22.00 uur

Let op: de kerstnachtdiensten zijn geschikt voor kinderen van ongeveer 12 jaar en ouder.

Kerstochtend

Op eerste kerstdag zijn er drie gelijke gezinsdiensten op:

25 december

  • 09.00 uur - Oekraïense vertaling aanwezig
  • 11.00 uur* - Engelse vertaling en gebarentolk aanwezig
  • 13.00 uur

Alle kinderen zijn op kerstochtend welkom in de dienst!

Helaas is het niet geluk om genoeg kinderwerkers te vinden waardoor er geen aparte opvang is voor de allerkleinsten. Wel bieden we de mogelijkheid voor gezinnen met kinderen van 0-2 jaar om de kerstdienst bij te wonen in een aparte ruimte.

Kom je met jonge kids, lees dan even verder:

Ouders met kinderen in de leeftijd van 0 en 1 jaar kunnen gebruik maken van de Taverne-ruimte. Hier zijn zachte matten en babyspeelgoed aanwezig en is de dienst te volgen zijn via een groot scherm.

Ouders met kinderen in de leeftijd van 2 jaar, kunnen gebruik maken van de Constantijn-ruimte. Hier zijn kleurplaten, puzzels en speelmateriaal aanwezig en is de dienst te volgen via een groot scherm.

Wil je gebruik maken van een van deze opties? Ook dan is het nodig om een ticket voor de dienst te reserveren.

Besluit je om met je (kleine) kids de dienst in de zaal of op het balkon te volgen? Vergeet dan niet om voor hen ook een ticket te reserveren, tenzij ze op schoot of in een draagzak zitten.

Kinderwagens mogen niet mee de zaal in, maar kunnen geparkeerd worden in de ruimte Crèche1.

* Ook live via YouTube te volgen.

Tickets bestellen

Evenals voorgaande jaren zijn er voor alle kerstdiensten gratis kaarten beschikbaar. Hierdoor voorkomen we dat diensten overvol raken en kunnen we tevens de veiligheid van de bezoekers garanderen. 

Tickets extra kerstnachtdienst 24 december!!

Terugblik

Kerstnachtdienst 2022

Wij zijn een kerk in Veenendaal waar je welkom bent zoals je bent.

Wij geloven dat Jezus van je houdt. Wie je ook bent, waar je ook vandaan komt en wat jouw verhaal ook is. Of je leven nu in puin ligt of alles op rolletjes loopt. Je bent welkom.

Daarom heten we Mozaiek. Wij zijn een kunstwerk van gebrokenheid en Jezus is de Kunstenaar. Hij maakt van ons succes en onze puinhoop, ons geloof en onze twijfel een fantastisch mooi kunstwerk: een mozaïek.